Bilde: Produsentene

Utelys til all slags bruk

Skal du ha lys på terrassen eller kanskje et orienteringslys langs hagestien? Trenger du stemningsskapende lys til sommerfesten? I dag får du utelys til all slags bruk.

Av: Sesselja Bigseth, 7. juni 2010

Utebelysning kan ha mange funksjoner. De kan vise vei, skape effekt, sette steming, fremheve
detaljer og mer til.

Utelys er kanskje ikke det første man tenker på når den lyse midtsommernatten nærmer seg, men den norske sommeren er dessverre like kort som sommernatten er lys. Og også på denne tiden av året kan noen velplasserte utelys være på sin plass.


Morsom design: Arocker fra Belysningsexperten kan brukes både som vegglampe og taklampe på uteplassen.

Sommernatten blir koseligere med noen funklende telys på bordet, og hva er vel sommerfesten uten lyktene som henger fra trærne?

Stort utvalg
Mange tenker på utelys først og fremst i forbindelse med hus eller garasje. 

Selv om vi nå går inn i den lyseste tiden, er det ikke lenge før kveldsmørket igjen senker seg over hagen. Da kan noen velplasserte lyskilder både gi en økt følelse av trygghet og gi en flott effekt i hagen.

Når det gjelder utebelysning, har utvalget blitt stort og variert de siste årene. Du kan få det funksjonelt eller lekent, stilrent eller fargesprakende, diskré eller overdådig.

Det lønner seg å bruke litt tid på å tenke gjennom hva du ønsker å oppnå med belysningen før du går til innkjøp av lysarmatur. Det er nemlig en del å vurdere før du velger utelyset. 

7. juni 2010 Sesselja Bigseth
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no