Bilde: Produsentene

Utelys til all slags bruk

Utebelysning

Skal du ha lys på terrassen eller kanskje et orienteringslys langs hagestien? Trenger du stemningsskapende lys til sommerfesten? I dag får du utelys til all slags bruk.

Utebelysning kan ha mange funksjoner. De kan vise vei, skape effekt, sette steming, fremheve
detaljer og mer til.

Utelys er kanskje ikke det første man tenker på når den lyse midtsommernatten nærmer seg, men den norske sommeren er dessverre like kort som sommernatten er lys. Og også på denne tiden av året kan noen velplasserte utelys være på sin plass.


Morsom design: Arocker fra Belysningsexperten kan brukes både som vegglampe og taklampe på uteplassen.

Sommernatten blir koseligere med noen funklende telys på bordet, og hva er vel sommerfesten uten lyktene som henger fra trærne?

Stort utvalg
Mange tenker på utelys først og fremst i forbindelse med hus eller garasje. 

Selv om vi nå går inn i den lyseste tiden, er det ikke lenge før kveldsmørket igjen senker seg over hagen. Da kan noen velplasserte lyskilder både gi en økt følelse av trygghet og gi en flott effekt i hagen.

Når det gjelder utebelysning, har utvalget blitt stort og variert de siste årene. Du kan få det funksjonelt eller lekent, stilrent eller fargesprakende, diskré eller overdådig.

Les også:

Utendørs belysning forlenger sommerkveldene

Forleng sommerkvelden med rett utelys. Her får du lysende utendørs belysningstips fra hagedesigner Darren Saines og Sintef/Byggforsk.

Det lønner seg å bruke litt tid på å tenke gjennom hva du ønsker å oppnå med belysningen før du går til innkjøp av lysarmatur. Det er nemlig en del å vurdere før du velger utelyset. 

7. juni 2010
Mer om Utebelysning

Lys i mørket

Utebelysning Mørke kvelder gir behov for lys ute, men har du tenkt over hva utelyset gjør for huset ditt?

De beste triksene for å henge opp lys ute

Utebelysning Ingenting skaper mer julestemning i hagen en lyslenker, men det kan være krevende å henge dem opp. Dette er triksene som sparer deg for tid og knoting!

10 fantastiske måter å lyse opp hagen i vintermørket

Utebelysning Lys er ikke bare forbeholdt inne i huset. La deg inspirere av denne kreative og stemningsfulle utebelysningen!

Velg riktige utelamper til hagen

Utebelysning Når høstmørket faller på, er det både koselig og praktisk med utelamper i hagen og ved inngangspartiet. Her får du lysdesigner Marie Anisdals beste tips. 

Utendørs belysning forlenger sommerkveldene

Utebelysning Forleng sommerkvelden med rett utelys. Her får du lysende utendørs belysningstips fra hagedesigner Darren Saines og Sintef/Byggforsk.

God utendørs belysning

Utebelysning Utendørs belysning gjør at høsten og vinteren ikke trenger å være mørk. Lysdesigneren Sebastian ­Wikner gir sine beste belysningstips.

Lys i hagen

Utebelysning Med lys i hagen kan du både skape dramatikk og eventyr.

Belysning på terrassen

Utebelysning Den norske sommeren er lys, men kort. Med lys på terrassen blir det koseligere å sitte ute både tidligere på forsommeren og senere på ettersommeren.

LED-lysbånd på terrassen

Utebelysning Med litt belysning på terrassen kan sommerkveldene forlenges helt inn på høsten. LED-lysbånd beregnet på utendørs bruk kan tilføre en elegant effekt på...

12 tips for utebelysning

Utebelysning Vi gir deg tolv tips om hvordan du kan skape trivsel og trygghet med riktig utebleysning.

Lys opp uterommet

Utebelysning Utebelysning har en både estetisk og praktisk funksjon. Det skaper vakre uterom, og gjør framkommeligheten tryggere og enklere.

Huslig høstkos

Utebelysning Det trenger ikke koste skjorta å kose seg om høsten. Her er tre rimelige alternativer til koselige høstaktiviteter du kan gjøre sammen med barna ved...

Lys opp i hagen

Utebelysning Levende lys i hagen på kveldstid er både vakkert og stemningsskapende.

Tid for utelys

Utebelysning Utebelysning er nyttig og dekorativt. Men pass på at du ikke blender naboen.

Gode råd for utebelysning

Utebelysning Tips og råd for deg som skal ha utebelysning!

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no