Sorter etter:
Hage
Venter du for lenge med å rydde bort utemøblene? Da er du ikke alene. En undersøkelse fra Kantar viser at hele 6 av 10 nordmenn tar inn utemøblene...
Hage
Er du også glad i å spise utendørs, men irriterer deg over all vepsen som også nyter godt av middagen din? Dette enkle rådet jager vepsene på flukt.
Uterom
Annonsørinnhold
Gruer du deg til vårvasken av stoler, bord og terrasseunderlag. Med en høytrykkspyler fra Nilfisk går jobben unna i en fei, moro er det også.
Uterom
Ikke fall på isen i vinter. Slik sikrer du inngangspartiet og trappen med 3 effektive smelteprodukter.
Blomster og planter
Med det grå og triste været som er ute nå er det lett å miste motet. Derfor har vi funnet frem lyspunktene som er verdt å verdsette akkurat nå.
Uterom
Gjør hus og hage vinterklart i en fei – disse småtteriene fikser du fint før snøen daler ned.
Belegningsstein
Glem tunge vinkelslipere og bråkete arbeid: Med en skifersaks blir det en enklere og hyggeligere jobb å tilpasse bruddhellene. 
Hagemøbler
Gi uterommet en piff! Her er de beste kjøpetipsene til hage og uteplass – enten du er på jakt etter møbler, pergola eller hengekøye. 
Uterom
Et av høydepunktene på Hus Hagemessen på Lillestrøm ifjor, sto den engelske hagearkitekten Darren Saines for. Han presenterte en spesialbygget dag-...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no