Annonsørinnhold

Gjør hagen klar for våren

3 tips og masse inspirasjon til hvordan du lager drømmehagen!

 

Årets kalde vinter ser ikke ut til å gi slipp med det første. Heldigvis er det ingenting i veien for at man kan begynne å planlegge våren allerede nå. Våren er tid for prosjekter i hagen slik at månedene med sol og sommer kan nytes utendørs. Enten du liker planter og dyrking eller en avslappende kveld på terrassen, så har hagen uendelig med muligheter. Her er det bare fantasien som setter grenser!

 

1. Herlig hagestue

En hagestue er et perfekt lite tilskudd til hjemmet, og kan brukes til alt fra oppholdsrom, kaffekrok eller spisestue. Enda et pluss er at man kan begynne utesesongen tidlig, og nyte årstidene i koselige omgivelser. Hos Willab Garden finner du hagestuer som kan skreddersys etter dine behov. Enten du har lyst på en frittstående hagestue eller som en del av boligen har Willab Garden en rekke flotte modeller. Hagestuene kan tilpasses dine egne mål og du kan velge mellom flere modeller til ulike sesonger, alt ettersom hvor lenge du ønsker å bruke den. Det kan være forvirrende å sette seg inn i hva som passer til ulike hustyper og byggestiler. Willab Garden tilbyr flere hagestuer som ikke krever at du må gjøre inngrep i boligens takkonstruksjon, og du kan få gode råd og tips til hva som passer i akkurat din hage. Er du nysgjerrig på hvordan din fremtidige hagestue kan se ut, kan du enkelt bygge din egen hagestue i 4D.

 

Ser du for deg morgensol eller kveldsol? Hvor stor skal den være? Et ekstra rom kan være populært for hele familien, uansett om du ønsker et lite krypinn der ungdommen kan holde til, eller ser for deg en rolig atmosfære der du kan nyte en god kopp te.

 

2. Drømmen om drivhus

Er du glad i dyrking og planter, og drømmer om et eget drivhus? Med en uforutsigbar sommersesong gir et drivhus ekstra mye glede og et lunt sted der grønnsaker og planter kan vokse i fred. I tillegg til en deilig grønn oase, kan du bruke drivhuset som et ekstra lite rom der du kan lese en god bok, invitere på kaffe eller bare sitte og nyte herlige farger og dufter. Drivhusene fra Willab Garden byr på mange muligheter. Du velger selv hvor stort drivhus du vil ha, og designe drivhuset så det passer i din hage. I tillegg finner du et stort utvalg av alt du trenger av tilbehør til hage og dyrking. Allerede i april og mai kan du begynne så smått å så i drivhuset, og se plantene spire helt ut i høstmånedene.

 

3. Uteplass for hele familien

Vil du utvide plassen rundt hagestua eller drivhuset, er et utegulv en perfekt løsning. En lun sommerkveld nytes gjerne best med familie og venner utendørs med god grillmat. Og best av alt - utegulv bygger du enkelt på egenhånd, selv uten noe snekkererfaring. Willab Garden har en rekke flotte utegulv i trekompositt som har lang levetid, er enkle å rengjøre, og lar barføtte bein tusle rundt uten fare for fliser og splinter.  Ønsker du å ramme inn ditt nye fine utegulv, har Willab Garden også elegante glassrekkverk som er tilpasset et nordisk klima. Glassrekkene kan brukes både på altaner og uteplasser på bakkenivå, og gir et eksklusivt og moderne uttrykk.

 

 

Les også: Tips til hvordan du bygger egen platting

 

Willab Garden er Nordens største leverandør av hagestuer og drivhus og har oppfylt folks hagedrømmer i over 30 år. Mange av produktene blir produsert i Willab Gardens egen fabrikk i Sverige, hvor du også finner inspirerende showrooms og innendørsutstillinger. For mer inspirasjon, tips og idéer kan du enkel bestille en katalog her.

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet at Bonnier Creative Studio

 

26. mars 2018
Mer om Hagestue, vinterhage og lysthus

Slik lager du en liten og enkel redskapsbod

Oppbevar alle redskap i en flott redskapsbod – og gi gressklipperen en ny garasje!

Hagestue fra Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Et ekstra uterom med hagestue

En hagestue gir deg følelsen av å være ute, selv om du egentlig er inne. Her får du tips til hvordan du kan få din egen lille oase – hvor hagen kan...

Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Herlig uteliv med hagestue

Med uforutsigbare, norske sommertemperaturer kan en hyggelig og lun hagestue gi deg det lille ekstra.

Annonsørinnhold

Slik får du høstens hyggeligste rom

Du kan forlenge utesesongen til å vare hele året rundt, samtidig som du skaper husets mest unike og hyggelige rom! En hagestue gir deg et samlingspunkt hele familien vil elske!

Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Nå bør du starte planleggingen av hagestuen

Med en hagestue kan du sitte ute selv på dager med dårlig vær. Men begynner du ikke planleggingen nå, risikerer du å måtte vente til neste år.

Lykkelig i lysthus

Nøtterøy-paret hadde behov for et sted hvor de kunne være inne, men likevel ute. De fant lykken med et femten kvadratmeter stort lysthus i hagen.

Aluminiumsprofiler og glasstak er en lekker kombinasjon som gir et unikt lysinnslipp.
Annonsørinnhold

Her er den norske favoritten

Glasstak, aluminium og vinterisolering står øverst på nordmenns ønskeliste.

Lag vårens fineste uteplass

Hvis du begynner å planlegge allerede nå, kan du føle på naboens misunnelse om et par måneder.

Fra utebod til ekstrahus

En helt vanlig, kjedelig utebod kan få nytt liv som praktisk kontorkrypinn med sofakrok. Slik fikser du et eget lite ekstrahus uten å ruinere deg.

Mye hygge i hagestuen

Mona Skaaden-Bjerke er hageentusiast og blogger. For Mona og ektemannen Magnar Bjerke og deres to barn, har den om lag 15 kvadratmeter store hagestuen blitt et uunnværlig tilholdssted for hele familien.

Gi fuglene frø på smarte fuglebrett

Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.

”Arkitekten skapte vårt nye uterom”

Ulrika og hennes mann drømte om å bygge ut kjøkkenet sitt og utnytte den ubebygde delen av tomten bedre. En arkitekt sørget for at deres ideer ble til...

Hva er reglene for lysthus?

Drømmer du om et lysthus? Her er reglene du må følge.

Populært med glassveranda

En glassveranda eller vinterhage gir deg følelsen av å være ute selv når du er inne.

Effektiv varme i vinterhagen

Sommeren er kort her nord. Ikke bare er høst, vinter og tidlig vår kalde perioder, de er også mørke og triste. Men i vinterhagen kan du nyte sommerklima...