Annonsørinnhold
Aluminiumsprofiler og glasstak er en lekker kombinasjon som gir et unikt lysinnslipp.
Aluminiumsprofiler og glasstak er en lekker kombinasjon som gir et unikt lysinnslipp. Bilde: Willab Garden

Her er den norske favoritten

Hagestue, vinterhage og lysthus

Glasstak, aluminium og vinterisolering står øverst på nordmenns ønskeliste.

Er du også fristet av en hagestue som gir deg og familien et ekstra uterom, godt beskyttet mot vær og vind? I så fall er du ikke alene.

– Det ustabile sommerværet har gitt oss stor pågang fra kunder som er lei av å sitte ute og fryse. Det fine er jo at de som bestiller og bygger nå ikke bare vil ha alt klart til neste sommer, de vil også kunne nyte hagestuen i vinterhalvåret, sier Frank Akselsen fra Willab Garden 

Brrr… Blir ikke det litt kaldt?

– Neida, det gjelder bare å velge riktig modell. Og når det gjelder Norge er trenden klar: Stadig flere av våre kunder går for de vinterisolerte hagestuene, sier Akselsen. 

 LES MER: Velg hagestue etter sesong!

Les også:

Vinn store premier hver dag i vår julekalender

Vi i villas julekalender har premier verdt over 10.000 kr hver dag og en badestamp til 55.000 kr i hovedpremie! Bli med på førjulsgavedrysset du også!

Nordmenn går for kvalitet

– Når du skal ha en hagestue som kan brukes hele året øker naturligvis kravet til isolasjon, og da stiger også prisen. Det fine er at selv en godt påkostet hagestue vil framstå som rimelig sammenlignet med å utvide selve huset, og akkurat det er det stadig flere som blir oppmerksomme på.

Så hva er det nordmenn ser etter?

– Pult-modellen er den store favoritten her til lands. Den er enkel å montere som et tilbygg til huset, samtidig som den har svært mange tilpasningsmuligheter.

- Ellers ser vi jo at stadig flere nordmenn velger seg reisverk av aluminium, og det skyldes ganske enkelt at det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Nordmenn er også glade i glasstak, og det er ikke så rart. Når man kombinerer glasstaket med aluminiumsreisverkets smekre profiler får man nemlig et rom med et helt unikt lysinnslipp, sier Akselsen.

Den ustabile sommeren har gjort valget enkelt for de som vil forlenge utesesongen (Foto: Willab Garden). 

Les også:

Slik oppdager og  fjerner du muggsopp

Oppdager du muggsopp i huset eller på badet bør du fjerne det raskt. Her får du tips om symptomer på mugg, helseskader og hvordan du fjerner muggen.

– Alle våre aluminiums-modeller kan også leveres med innfelte spotter i taket, og i Norge har det  blitt et svært populært tilvalg, sier Akselsen.

Hva med oppvarmingen?

– Vinterhagen blir som en del av huset, og da må den selvsagt varmes opp. Erfaringsmessig ser vi jo at hagestuen blir brukt flittig når den først er på plass, og grunnvarmen dekkes godt av en støpt såle med varmekabler. Så kan man gjerne vurdere en panelovn eller to som tillegg for de kaldeste dagene. Vi ser også at stadig flere har, eller vurderer vannbåren varme. Gjelder det deg, er det selvsagt lurt å tilrettelegge for dette fra begynnelsen av, sier Akselsen.

Din drømmemodell - akkurat slik du vil ha den

– Den store styrken til Willab Garden er at vi har mange ulike standardstørrelser til de aller fleste boligtypene, i tillegg til at vi kan tilby skreddersøm for deg som har en litt spesiell bolig.

– Vi legger også stor vekt på å gi deg god bistand hvis det er noe du lurer på. En ting er at du kan bruke vår unike Hagestueguide som via tre enkle skritt gir deg full oversikt over hvordan hagestuen vil se ut. Vil du heller ha personlig hjelp kan du i tillegg kontakte en av våre norske selgere direkte, så sørger vi for å gi deg et nøyaktig tilbud på akkurat ditt prosjekt, avslutter Akselsen.

Les også:

Hva betyr dugg på vinduene?

Dugg på vinduene kan være et varselstegn. Men det kan også være et tegn på kvalitet.

NYSGJERRIG PÅ HAGESTUER? LES MER PÅ WILLAB.GARDEN.NO!

15. september 2017
Mer om Hagestue, vinterhage og lysthus
Annonsørinnhold

Gjør hagen klar for våren

Hagestue, vinterhage og lysthus 3 tips og masse inspirasjon til hvordan du lager drømmehagen!

Slik lager du en liten og enkel redskapsbod

Hagestue, vinterhage og lysthus Oppbevar alle redskap i en flott redskapsbod – og gi gressklipperen en ny garasje!

Hagestue fra Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Et ekstra uterom med hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus En hagestue gir deg følelsen av å være ute, selv om du egentlig er inne. Her får du tips til hvordan du kan få din egen lille oase – hvor hagen kan...

Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Herlig uteliv med hagestue

Hagestue, vinterhage og lysthus Med uforutsigbare, norske sommertemperaturer kan en hyggelig og lun hagestue gi deg det lille ekstra.

Annonsørinnhold

Slik får du høstens hyggeligste rom

Hagestue, vinterhage og lysthus Du kan forlenge utesesongen til å vare hele året rundt, samtidig som du skaper husets mest unike og hyggelige rom! En hagestue gir deg et samlingspunkt...

Grønt Fokus
Annonsørinnhold

Nå bør du starte planleggingen av hagestuen

Hagestue, vinterhage og lysthus Med en hagestue kan du sitte ute selv på dager med dårlig vær. Men begynner du ikke planleggingen nå, risikerer du å måtte vente til neste år.

Lykkelig i lysthus

Hagestue, vinterhage og lysthus Nøtterøy-paret hadde behov for et sted hvor de kunne være inne, men likevel ute. De fant lykken med et femten kvadratmeter stort lysthus i hagen. 

Lag vårens fineste uteplass

Hagestue, vinterhage og lysthus Hvis du begynner å planlegge allerede nå, kan du føle på naboens misunnelse om et par måneder.

Annonsørinnhold

Familiens nye favorittstue

Hagestue, vinterhage og lysthus Har du først blitt vant til luksusen fra en hagestue vil du aldri klare deg uten.

Fra utebod til ekstrahus

Hagestue, vinterhage og lysthus En helt vanlig, kjedelig utebod kan få nytt liv som praktisk kontorkrypinn med sofakrok. Slik fikser du et eget lite ekstrahus uten å ruinere deg.

Mye hygge i hagestuen

Hagestue, vinterhage og lysthus Mona Skaaden-Bjerke er hageentusiast og blogger. For Mona og ektemannen Magnar Bjerke og deres to barn, har den om lag 15 kvadratmeter store hagestuen...

Gi fuglene frø på smarte fuglebrett

Hagestue, vinterhage og lysthus Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.

”Arkitekten skapte vårt nye uterom”

Hagestue, vinterhage og lysthus Ulrika og hennes mann drømte om å bygge ut kjøkkenet sitt og utnytte den ubebygde delen av tomten bedre. En arkitekt sørget for at deres ideer ble til virkelighet.

Hva er reglene for lysthus?

Hagestue, vinterhage og lysthus Drømmer du om et lysthus? Her er reglene du må følge.

Populært med glassveranda

Hagestue, vinterhage og lysthus En glassveranda eller vinterhage gir deg følelsen av å være ute selv når du er inne.