Har loft – ønsker mer dagslys?

Eier du en loftsleilighet, men vet ikke helt hva du kan gjøre med den for gjøre den lys og innbydende? Kanskje har du mange idéer, men trenger hjelp av en interiørarkitekt til å finne den beste løsningen? Nå kan du vinne drømmeloftet.

Av: Velux, 14. februar 2013

Dersom du har et loft i en bygård kan du søke om å bli årets drømmeloft. VELUX Norge AS søker prosjekter som kan konkurrere om å bli årets drømmeloft. Vinneren får hjelp til å realisere drømmene du allerede har. Med profesjonell hjelp kan løsningen også bli mye bedre enn du tenker deg.

VELUX Norge har en lekker serie med takvinduer som vinneren får ferdig innsatt. I tillegg får vinneren hjelp av en interiørarkitekt til å tegne den best mulige løsningen.

I 2012 vant en familie i Hafrsfjord sitt drømmeloft. Da var det eiere av eneboliger og småhus som kunne delta i konkurransen. I 2013 ønsker VELUX Norge å sette fokus på mørke loft i bygårder.  Det er derfor kun de som eier en slik leilighet eller loft som kan delta i konkurransen i år. Les mer om årets konkurranse her.

For å kvalifisere deg i denne konkurransen må du sende en søknad til VELUX Norge der du beskriver dine tanker om hva du ønsker å gjennomføre i ditt loft. Legg også ved interiør- og eksteriørbilder og plantegninger av hvordan det ser ut i dag. Tegningene må inneholde de viktigste målene. Selv om vinneren får mye gratis, må du også huske på å oppgi hvilket budsjett du har å forholde deg til.

Søknadsfristen er 1. mars. VELUX Norge velger ut et verdig prosjekt og gjennomgår mulighetene med den heldige vinneren.

Vinneren må være villig til å blogge om prosessen og erfaringene underveis i arbeidet.

VELUX takvinduer leveres i mange forskjellige størrelser og det er muligheter for sammenbygging av flere vinduer over og/eller ved siden av hverandre. Fjernstyring, programmering og solskjerming er også blant mulighetene VELUX Norge tilbyr på sine takvinduer.

Dersom du vil delta i konkurransen om å få årets drømmeloft, sender du din søknad til [email protected] innen 1. mars. Husk navn, adresse og telefonnummer.

14. februar 2013 Velux