Side hvordan du hekler disse 3 vakre juletrærne.
Side hvordan du hekler disse 3 vakre juletrærne.

3 nydelige heklede juletrær

Pynt til jul med fine heklede juletrær. Få 3 forskjellige heklemønstre her. 

Skikkelig julestemning med hekling 

Julen handler om å komme ned i giret og ha det gøy med sine kjære. Og hva er morsommere og avslappende enn å hekle? Disse tre vakre juletrærne kan til og med brukes til å dekorere til jul hjemme. 

Disse 3 heklede juletrærne er av forskjellige stiler og har ulik vanskelighetsgrad avhengig av hvor øvd du er som heklemester. 

1. God gammeldags jul


Foto og oppskrift av Annarelli Gioielli oversatt av Rikke Mikkelsen 

Dette heklede juletreet er i god gammeldags og koselig stil. Den er vakker og vil pryde vinduskarmen eller bordet med forskjellig julepynt på. 

Oppskriften finner du her

2. Dekorative, hengende juletrær 


Foto og oppskrift av Louise Jensen 

Disse heklede juletrærne er både enkle i utseende og utførelse. Sløyfen gjør det mulig å henge dem der du vil - for eksempel i vinduet eller på juletreet. 

Oppskriften finner du her

3. Stilige juletrær 

Foto og oppskrift av Anita Trab Skydt 

Disse stilige juletrærne passer perfekt inn i den moderne og minimalistisk boligen. Trestammen gir dem en nordisk vri, som bringer julevarmen inn i det skandinaviske hjemmet. Du kan bruke dem som borddekorasjoner for eksempel på et fat eller sette inn en løkke slik at de kan henges opp. 

Oppskriften finner du her

5. desember 2019
Mer om Interiør

Slik unngår du matsvinn i julen

Vi kjøper inn og lager mye god mat i julen. Det resulterer ofte i at vi også kaster store mengder med gode råvarer som ribbe og poteter rett i søpla. Les her hvordan du får bedre samvittighet og unngå å kaste så mye i år.

Derfor skal du gi juletreet smertestillende

Med dette geniale trikset kan du holde juletreet ditt friskt mye lengre.

Perfekt halloween-godteri for deg som vil erte barna

Halloween står for døren og da er det tid for tull og fanteri. Her er noen utspekulerte og overraskende sjokolader du kan gi barna når de ringer på...

Slik fjerner du vanskelige flekker på stoff

Vi har samlet de 11 mest vanskelige flekkene de fleste opplever i hverdagen. Se også de overraskende eksemplene på hverdagsprodukter som har et hemmelig liv som flekkfjerner. 

Derfor velger vi fliser i gangen

Er det ett rom i huset som må tåle en «trøkk», så er det entreen. Derfor gjelder det å velge et gulv som holder seg like fint, uansett forhold.

Fjern gammel maling

Riktig vedlikehold av treverk på kommoden, vinduet, døren, karmen, gjerdet eller lignende vil forlenge levetiden, og hvis du gjør ordentlig, vil resulta...

Tre veier til ny trapp

Når trappa mellom etasjene er blitt tråkket opp og ned i mange år, kan den se slitt og elendig ut. Heldigvis finnes enkle måter å fornye den på.

Genialt! Bruk damprenser til fliser, tekstiler og vinduer

En damprenser rengjør i dybden - uten bruk av kjemikalier. Bruk damprenseren til å rengjøre blant annet: fliser, vegger, ovn, tekstiler og vinduer.

Disse plantene gjør hybelen til "hjemme"

Planter er viktige i alle hjem, også for førstegangsetablerende studenter. Den grønne trenden gjør at krukker med urter, grønne bladplanter, blomstrende...

Fjern tapet med skyllemiddel

Du trenger ikke å kjøpe dyr tapetfjerner når du mest sannsynlig har et like effektivt vidundermiddel innenfor rekkevidde av vaskemaskinen.

Det er duket for 17. mai!

På nasjonaldagen opplever mange at bunaden skal på samtidig som bordet skal dekkes. Etter å ha sett på barnetoget, reiser også mange hjem sammen med...

Slik får du høyere boligpris

Fargerike grep kan gi stor gevinst når du skal selge huset.

5 grep du bør ta for å dempe støy i stua

Romklang og støy gjør deg sliten og energiløs. Med enkle grep kan du dempe støyen.

Derfor vil vi ha det stort på gulvet

Trenden har de siste årene gått fra klassisk 3-stav til store, brede plank på gulvet. Formatet gir nemlig følelsen av større plass, samtidig som det...

Derfor bør du ALDRI velge et lærcover til mobilen

Har du et lærcover til smarttelefonen din? Da skal du kanskje ha et nytt. En ny undersøkelse viser nemlig at vi overser renheten av vår egen mobiltelefo...