Bilde: Pixabay

6 smarte ting du kan bruke en tennisball til

Tennisballer egner seg ikke bare til tennis. De kan brukes til mange nyttige ting i huset. 

1. Beskytt gulvet

Først og fremst kan du bruke tennisballer til å sette på stolbenene hvis du er i gang med å ordne gulvet hjemme. Det kan være en tidkrevende prosess, og det er veldig irriterende hvis noen av stolene lager riper i gulvet før det er ferdig.

Heldigvis kan man unngå ulykker med å sette tennisballer på stolens ben. Det eneste du trenger å gjøre, er å skjære et kryss i ballen og sette den på stolbenet.

2. Når du skal vaske tøy

Du kan også bruke tennisballer når du skal vaske tøy. Det er veldig praktisk hvis du ønsker deg mye håndklær. Legg en tennisball i maskinen neste gang du skal vaske håndklær. Resultatet vil være deilige, myke håndklær.

3. Plass i garasjen

Er du redd for å treffe veggen når du kjører inn i garasjen? Det kan være vanskelig å beregne avstanden, selv om du gjør det daglig. Vel, da kan en tennisball være redningen. 

Heng en tennisball fra garasjetaket slik at den akkurat treffer midten på bilruten. På den måten vet du at du ikke skal kjøre lengere.

4. Rens gulvet

Neste gang du har fått noen stygge merker på gulvet, kan du bruke en tennisball i stedet for å kaste deg ned på alle fire for å skrubbe det vekk. 

Skjær et kryss i tennisballen og sett den på enden av en kost eller lignende. Skrubb deretter med tennisballen og merkene vil forsvinne. Tennisballen fungerer nemlig som et slags viskelær. Smart, ikke sant?

5. Gjør hjemmet barnesikkert

Har du småbarn hjemme eller kanskje du får noen på besøk? Da kan det være en god ide å barnesikre hjemmet litt, slik at knøttene ikke skader seg. Sett en tennisball på skarpe bordkanter. 

6. Når du skal slipe noe som er rundt

Når man skal slipe med sandpapir, kan det være vanskelig å finne en god måte å holde sandpapiret på. Det kan du lett løse ved å bruke en tennisball. Det er særlig smart når du skal slipe noe som er rundt, og som skal forbli rundt. 

3. juli 2017
Mer om Annet om innredning

Derfor får du gåsehud

Noen gang lurt på hvorfor vi får gåsehud, hikke eller om gulrøtter faktisk er bra for synet? Vi også. Og her får du svaret på alt du lurer på.

8 tips til hjemmet, som ifølge vitenskapen vil gjøre deg mer lykkel...

Dersom du ønsker å være lykkelig og fornøyd i hjemmet ditt, sier vitenskapen at enkelte farger, lukter og gjenstander kan hjelpe deg på god vei.

Slik blir du kvitt støy i stua

Med noen enkle tiltak kan du redusere støyen i stua - her er ekspertenes tips. 

Slik tenner du lys med spaghetti

Redd for å brenne deg når du skal tenne lys? Da bør du prøve dette trikset!

Ser du hvor mobiltelefonen ligger?

Den er ikke lett å oppdage.

6 nyttige måter å bruke et strykejern på

Visste du at du kan bruke strykejernet til mye mer enn å stryke tøy?

Ikea-posen gjøres om - slik ser den nye ut

Den ikoniske Ikea-posen kan brukes til ALT, og nå skal den gjøres om - for første gang på mange år. Hva synes du?

Disse tingene bør du styre unna på loppemarkedet

Loppemarkeder er fulle av kupp og verdifulle skatter. Uten peiling kan det hende du drar hjem med søppel.

Du brenner kubbelyset ditt feil

Sett av litt tid og brenn kubbelysene dine riktig med denne metoden.

Interiøret vi ikke savner

Det man syntes var fint for 30 år siden er ikke like populært den dag i dag. Sjekk ut hvilke fire interiørtrender vi håper forblir i fortiden.

Norges vakreste hjem

BoligPluss kårer Norges vakreste hjem, og nå kan du være med å kåre vinneren av publikumsprisen. Avstemningen avsluttes 15. september.

Husdyrene som slapper av på de merkeligste steder

Har du hund eller katt? Da har du kanskje lagt merke til at de kan slå seg ned på de merkeligste steder og positurer... 

IKEAs nye reklamefilm er en skikkelig grøsser

Hvordan ville du reagert om du var mutters alene i et mørkt kjøpesenter og plutselig støtte på de skumle tvillingene fra grøsseren "The Shining"? Her...

Her er IKEA-speilet som gir deg komplimenter

Et IKEA-varehus i London satte opp dette snakkende speilet. "The Motivational Mirror" gir alle som stiller seg foran speilet hyggelige komplimenter. Se...