Bilde: produsentene

Nytt og nyttig

Annet om innredning

Her er noen smakebiter fra siste tids produktlanseringer.

Det kommer mange spennende nyttige og spennende produkter på markedet, her er et utvalg av den siste tids produktlanseringer.

Limer fritthengende gjenstander

Å lime fritthengende gjenstander kan være en utfordring, men nå har det kommet et nytt produkt som kan være til hjelp. Produktet heter X-tack7 og kan eksempelsvis brukes til å feste murstein over en åpning (f.eks over et vindu).

Det kan brukes på våte overflater, herder sågar under vann og er overmalbar.
X-tack7 inneholder verken isocyanater eller andre skadelige løsemidler og vil derfor kunne erstatte bl.a lodding, bolter, nagler, skruer og spiker.

X-tack7 selges i jern-, farve- og byggevarehandler over hele landet.
Mer informasjon på www.novatech.as.

Les også:

Gjør det selv: La lyset skinne gjennom taket

Når du har tatt beslutningen om å innrede det tomme loftet, må det planlegges lys og luft til de nye rommene. Det beste alternativet er ett eller fl...


 

Induksjonstopp for flate og ovale gryter

Electrolux har lansert en ny koketopp som skal gi maksimal fleksibilitet i matlagingen. Nyutviklet sensorteknologi sørger for automatisk tilpassing til kasserollestørrelse og form, og sørger for jevn oppvarming når markeringen på keramikktoppen er dekket.

Induksjonstoppen har fire separate soner som takler kjeler med størrelse fra 12,5 cm til 21 cm. Det er også mulig å kjøre 2 soner samtidig dersom man for eksempel varmer opp en fiskekjele.

Én variant av Infinite koketoppene kommer med et stort fargedisplay. Koketoppen har et elektronisk kontrollpanel, med lettforståelige symboler og informativ tekst. Denne nye Infinite toppen kommer med 4 induksjonssoner med Booster og er 78cm bred.

Induksjonstoppen Electrolux Infinite EHD80300PS er tilgjengelig på det norske markedet fra mars 2010 og har en veil. utsalgspris på ca.17000 kroner.

Mer informasjon på www.electrolux.no

 

Les også:

Spar penger med enkel matematikk

Er du midt i et oppussingsprosjekt eller skal du starte i nærmeste fremtid? Vi har gode råd for hvordan du enkelt kan spare penger.


Stein og flis får evig ungdom

Dansand har lansert produkter for rensing og impregnering av stein og fliser til terrasser og innkjørsler.

Det nye systemet består av to produkter, Dansand Stein- og Flisrens og Dansand Stein- & Flisimpregnering. Det første middelet brukes til rengjøring av stein eller fliser, og det andre til å impregnere den tørre overflaten, slik at steinene er beskyttet mot inntrenging av smuss.

Produktene fås kjøpt hos Maxbo, Montèr, Bauhaus, Fellekjøpet, Hageland, Bygger`n, Bo Gønt, Mega Flis og andre ledende byggvarehus.

Mer informasjon på www.danfugesand.dk


Klassisk ovn  i ny drakt

Danske Rais lager peisovner som har blitt designikoner verden rundt. Klassikeren Rais 600, som har vært mange arkitekters favoritt i en årrekke, leveres nå i en ny variant. Den kan bygges inn i et allerede eksisterende peismiljø, men kan selvfølgelig også etableres i en nybygget peis. Peisinnsatsen har samme effektive konveksjonssystem som en frittstående peisovn. Leveres med venstrehengslet eller høyrehengslet dør – årets lekre nyhet er hel glassdør.

Veil. pris for Rais 600 med hel glassfront: kr 20.900,- eks murverk.

Les også:

Legg grunnlaget for sommerprakten nå

Det er på tide å starte sesongens arbeid i hagen. Det arbeidet du gjør nå, legger grunnlaget for blomsterprakten senere på året.

Mer informasjon og nærmeste forhandler: www.varmefag.no


Enkel sikkerhet

Med Trioving Codehandle kan terrassedører og vinduer enkelt og effektivt låses fra innsiden.

Innbruddstyver kommer ofte gjennom bakdører og vinduer, men tyven kvier seg for å bære tyvgodset ut mellom sylskarpe glassplinter. Låses terrassedører og vinduer med CodeHandle, kan en unngå at tyven enkelt kommer seg ut denne veien ved å åpne med vrideren innenfra. Codehandle egner seg også som barnesikring på vinduer, og er enkel å montere. Den gamle vrideren skrus  av og  CodeHandle skrus på.  

For å dekke eventuelle hull etter gammelt beslag, benyttes dekkskilt som leveres i samme overflater som vrideren; blank eller matt krom.

Vrideren leveres i slagretning høyre eller venstre. Brukeren setter eller bytter kode selv som en 6-sifret kode, og får en enkel avlåsing uten nøkkel. CodeHandle benytter 2 batterier.

Mer informasjon på www.trioving.no

3. mars 2010
Mer om Annet om innredning

6 smarte ting du kan bruke en tennisball til

Annet om innredning Tennisballer egner seg ikke bare til tennis. De kan brukes til mange nyttige ting i huset.

Derfor får du gåsehud

Annet om innredning Noen gang lurt på hvorfor vi får gåsehud, hikke eller om gulrøtter faktisk er bra for synet? Vi også. Og her får du svaret på alt du lurer på.

Slik henger du opp et bilde med en gaffel

Annet om innredning Med dette gaffel-trikset blir det mye enklere å henge opp bilderammene på veggen.

8 tips til hjemmet, som ifølge vitenskapen vil gjøre deg mer lykkel...

Annet om innredning Dersom du ønsker å være lykkelig og fornøyd i hjemmet ditt, sier vitenskapen at enkelte farger, lukter og gjenstander kan hjelpe deg på god vei.

Slik blir du kvitt støy i stua

Annet om innredning Med noen enkle tiltak kan du redusere støyen i stua - her er ekspertenes tips.

Slik tenner du lys med spaghetti

Annet om innredning Redd for å brenne deg når du skal tenne lys? Da bør du prøve dette trikset!

Ikea-posen gjøres om - slik ser den nye ut

Annet om innredning Den ikoniske Ikea-posen kan brukes til ALT, og nå skal den gjøres om - for første gang på mange år. Hva synes du?

Disse tingene bør du styre unna på loppemarkedet

Annet om innredning Loppemarkeder er fulle av kupp og verdifulle skatter. Uten peiling kan det hende du drar hjem med søppel.

Du brenner kubbelyset ditt feil

Annet om innredning Sett av litt tid og brenn kubbelysene dine riktig med denne metoden.

Dette bør du kjøpe i januar

Annet om innredning I januar er omtrent alt du finner på salg. Vi gir deg tips om hva du egentlig sparer mest på å kjøpe denne måneden.

Interiøret vi ikke savner

Annet om innredning Det man syntes var fint for 30 år siden er ikke like populært den dag i dag. Sjekk ut hvilke fire interiørtrender vi håper forblir i fortiden.

Norges vakreste hjem

Annet om innredning BoligPluss kårer Norges vakreste hjem, og nå kan du være med å kåre vinneren av publikumsprisen. Avstemningen avsluttes 15. september.

Husdyrene som slapper av på de merkeligste steder

Annet om innredning Har du hund eller katt? Da har du kanskje lagt merke til at de kan slå seg ned på de merkeligste steder og positurer...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no