Sorter etter:
Interiør inspirasjon
Interiør inspirasjon Handy pappa brukte 18 måneder på å lage eventyrskog på rommet til datteren. Se det utrolige interiøret her!
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Vanlige vaskemidler inneholder ofte mye kjemikalier. Men med disse enkle tipsene kan du holde huset rent, og samtidig fritt for kjemiske virkestoffer.
Barnerom og soverom
Barnerom og soverom Synes du det er knotete å skifte dynetrekk? Da må du prøve burrito-metoden!
Interiør inspirasjon
Interiør inspirasjon I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.
Barnerom og soverom
Barnerom og soverom Synes du det er vanskelig å brette stretch-laken? Vi og. Men her lærer du å brette dem helt perfekt!
Barnerom og soverom
Barnerom og soverom Har den deilige madrassen din begynt å lukte? Du kan få den som ny på en halvtime med dette enkle trikset!
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Mange nordmenn bruker samme dyne året rundt. Men få dyner klarer å tilpasse seg temperaturforskjeller på over 30 grader. Se hvordan du velger riktig...
Barnerom og soverom
Barnerom og soverom Da Tuva Marie (3) trengte ny seng, lagde faren en toetasjers prinsesseseng med trapp og balkong til henne!
Barnerom og soverom
Annonsørinnhold
Barnerom og soverom Interiørtrendene er i endring, og nå går vi over til en mørkere palett som passer perfekt til høsten. Gjør soverommet ditt enda mer personlig med...
Barnerom og soverom
Barnerom og soverom For at både foreldrene og de fem barna skulle få sove godt, laget Elisabeth like godt en smart seng som rommer hele familien!
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Alle rom fyller ulike funksjoner og krever forskjellig type belysning for å fungere optimalt. Her er en guide til hvordan du lyssetter alle rommene i...
Barnerom og soverom
Barnerom og soverom Drømmer du om en god natts søvn? I så fall bør du styre unna disse åtte fellene på soverommet. 
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no