Sorter etter:
Øvrig
Annonsørinnhold
Øvrig Få tilbud på strøm fra flere leverandører
Belysning
Belysning Vi nærmer oss lysets høytid. Og med fullt av lys i lysestaker, vinduskarmer og juletrær, lønner det seg å bytte til LED-lys.
Belysning
Annonsørinnhold
Belysning Visste du at dårlig belysning kan gjøre deg ukonsentrert, trøtt og mindre effektiv? Her er tipsene som gir deg perfekt lys hjemme!
Belysning
Belysning Glødepærer og halogenpærer er på vei ut av butikkene i hele Europa. Inn kommer energi- og pengesparende LED-lys.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Alle rom fyller ulike funksjoner og krever forskjellig type belysning for å fungere optimalt. Her er en guide til hvordan du lyssetter alle rommene i...
Øvrig
Annonsørinnhold
Øvrig Boligalarmer.no er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.
Belysning
Belysning Bokstavlamper kan være like dyre som de er fine, men det er faktisk superenkelt å lage sin egne. Det tar bare en time!
Belysning
Belysning Møbelgiganten oppfordrer alle som har kjøpt lampen Gothem til å levere den tilbake.
Belysning
Belysning Har du en IKEA-lampe av typen Hyby, Lock eller Rinna plafond? Da bør du returnere den til IKEA.
Belysning
Belysning De dekorative glødepærene er for tiden utrolig populære. Men pass på! Bruker du disse pærene kan det bli en dyr fornøyelse.
Belysning
Belysning Pynt opp hjemme med en stilig lampe du har laget selv. Velg akkurat hvordan den skal se ut, akkurat som du selv vil ha den.
Belysning
Belysning Belysning i hjemmet handler både om praktisk nytte og fin pynt. Her forklarer ­lysdesigner Morten Pedersen hvordan du lyssetter med de ulike lampetype...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no