Annonsørinnhold

Beslagsboden beslag & dørvridere

Beslagsboden har tatt frem produkter til deg som søker designbeslag til hjemmet. Til utebruk finner du husnummer, ringeklokker, dørhammere, og ikke minst dørvridere til ytterdøren. Til innemiljøet kan du velge mellom kroker, kroklister, knotter, skuffehåndtak og ikke minst markedets bredeste utvalg i dørvridere til innedører. Til badet finner du en mengde baderomstilbehør. Sist men ikke minst vil vi nevne Beslagsbodens spennende sortiment av selvklebende kroker og toalettpapirholdere.

Beslagsboden beslag & dørvridere

 

 

Beslagsboden beslag & dørvridere
Adresse: Smedbo Norge AS
Telefon: 69 36 18 20
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Beslagsboden har igjennom årene bygd opp et av Skandinavias bredeste sortiment av dekorative beslag. Spesielt utviklet for den som vil gjøre det selv. Her finner du beslag for hele hjemmet som vil passe din smak og dine behov. Produkt i bilde: BK1123

    Les mer på beslagsboden.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected]nier.no. 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no