Annonsørinnhold

6 enkle og personlige julegaver

Disse kommer garantert til å slå an!

Å finne den perfekte julegave til nære venner og familie kan være en utfordring. For hva gir du egentlig til de som allerede har alt de trenger av materielle ting?

Vårt aller beste tips er at du gir noe som er personlig. Årets store julegave er nemlig en lekker fotogave. Her er det mange ulike former og fasonger å velge i.  


Aldri vært enklere

Trikset er å ta dine digitale høydepunkter og plassere dem på fysiske produkter, og så gi dem i gave til de du er aller mest glad i. Slik unngår du at de blir liggende på mobilen eller i nettskyen for alltid.

Velger du julegaver fra Fotoknudsen kan du være trygg på at produktene du får er av høy kvalitet, og at vi har jobbet hardt for å gjøre jobben din så enkel som mulig enten du bestiller på våre nettsider, eller bruker våre mobil-apper.

Fristet? Bra, her er nemlig våre mest populære julegavetips:

 

Fotobok

I en verden hvor mange bare ser bilder på en skjerm, blir det å sitte og bla i et fysisk album en svært personlig opplevelse som garantert får frem smilet hos mottakeren.

Det unike med Fotoboken er ganske enkelt at du får et fiks ferdig fotoalbum med dine bilder og din tekst. Dermed er det lettere enn noengang å fortelle din historie til de du er glad i.Fotoboken: Den perfekte måten å bevare øyeblikkene på!

 

Selv om det å lage en fotobok er enklere og rimeligere enn mange tror, gjelder det også her å velge leverandør med omhu. Fotobøker kommer i mange størrelser og i ulikt design, og du bør velge en leverandør som gir deg den stilen du ønsker, i tillegg til at du enkelt kan velge en papirkvalitet og størrelse som matcher dine egne krav.

Trenger du litt inspirasjon for å komme igang? Da bør du få med deg vår hjelpeside med gode tips til fotoboken.

KLIKK HER FOR Å SE HVOR MYE DU SPARER PÅ Å BESTILLE FOTOBOK NÅ!

 

Julekortet: Klassikeren som aldri forsvinner

Kanskje ikke som julegave, men en perfekt gave i posten i førjulstida. Selv om det i dag er enkelt å sende en melding på Facebook, er det fortsatt noe helt spesielt å få et ekte og personlig julekort i posten.

TIPS: Velg en leverandør som gir deg konvolutter sammen med julekortene.

Et julekort kan du selvsagt printe ut hjemme også, men vil du spare deg for mye arbeid er det befriende enkelt å velge en profesjonell aktør. Hos fotoknudsen kan du selvsagt legge inn tekst på dine egne bilder, i tillegg til å fråtse i nye og unike design, og velge størrelse og papirtype etter eget ønske.

KLIKK HER FOR Å SE LANDETS STØRSTE UTVALG AV JULEKORT

 

Tidløse vinnere: Kalender og kopp med bilde

Har du lyst til å gi en gave som både er personlig og nyttig bør du derimot vurdere en  fotokalender eller en kopp med bilde.

Vår påstand er ganske enkelt at det er noe spesielt med en gave som mottakeren ser på hver eneste dag, eller som de bruker hver gang de skal ta seg en kaffetår på kjøkkenbenken.  

TIPS: Velg en leverandør som lar deg legge inn personlige navnedager til familie og venner i fotokalenderen!

 

Når det gjelder kalendere, kommer de normalt i mange ulike formater og design, slik at du enkelt kan finne en stil du liker. Handler du på riktig sted kan du i tillegg få kvantumsrabatt om du bestiller 3 eller flere kalendere, så det er verdt å sjekke ut dersom du skal bestille til hele familien.  

Tips: En kopp med bilde av favorittdyret eller ungene blir aldri feil. Men pass på at leverandøren du velger tilbyr en kopp som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn!

 

Fyll veggen med lekkert innhold!

Uansett hvor fine julekortene og kalenderen er, så vil de før eller siden gå ut på dato. For deg som har lyst til å gjøre et vakkert øyeblikk til en gave som virkelig varer, gjelder det derfor å tenke stort.

Svaret er nemlig et lerret som lar deg henge dine beste øyeblikk på veggen, enten det er hos din nære venner, nærmeste familie, eller hjemme hos deg selv.

 

Et bilde i stort format av ungene eller favorittdyret, eller fra ferieturen du aldri glemmer er uslåelig. Hos Fotoknudsen kan du velge mellom 15 ulike størrelser og 5 ulike materialvalg.

Valget av leverandør bør gjøres med utgangspunkt i hvilken størrelse du ønsker deg, og ikke minst hvilket materiale du kan velge i. Det siste er faktisk viktig å huske på, slik at du får et materiale som matcher interiøret i hjemmet til mottakeren.

 

KLIKK HER FOR Å SE HVA DU SPARER PÅ LERRET

 

Små og store øyeblikk gjør inntrykk når de blir forstørret og kommer på veggen.

 

Synes du spranget opp til lerret blir for stort? Da kan du selvsagt få fremkalling av dine digitale bilder i nesten alle tenkelige størrelser og formater. Her er det forøvrig flere leverandører som lar deg bestille dette via egne mobil- og nettbrett-apper, slik at du kan gjøre jobben selv når du er på farten.


Den største rabatten får du nå!

Det liten tvil om at trykket øker for hver dag som går frem til jul. Hos Fotoknudsen kan du derfor skaffe deg en belønning i form av ekstra stor rabatt jo tidligere du er ute, samtidig som du kan lene deg tilbake i visshet om at du slipper stresset med å krise-shoppe julegaver rett før jul.

 

KLIKK HER FOR Å SE HVOR MYE DU SPARER PÅ Å BESTILLE AKKURAT NÅ

 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er kommersielt innhold skrevet av Kontent for Fotoknudsen.

 

12. november 2018
Mer om Fest og høytider

Gøy med gresskar til Halloween

Det er deilig å ta seg tid til en feiring med familie og venner i mørke oktober. Halloween er årets skumleste fest, og feires alltid 31. oktober, gjerne med gresskarlykt på trappen. Det er et tegn på at små utkledde barn kan komme på "knask eller knep"-besøk. Da er det lurt å ha noe smågodt på lur.

Blomster i rødt, hvitt og blått til maifesten

Fyll krukkene med jord og pynt opp med blomster til i nasjonaldagen.

Derfor bør du glede deg til klokka 17.28 i dag

Det er vinter, mørkt og førjulsstress over hele landet. Men her er en nyhet du garantert blir glad for å høre.

Start adventstiden med en hjemmelaget julekalender

Billige julekalendere fra Rema er vel og bra, men ingenting slår en hjemmelaget julekalender. Her er fem varianter.

Her er vinnerne av årets julekalender

Har du deltatt i Vi i villas julekalender? Sjekk om du har vunnet her!

Dette er fyrverkerireglene

Tenker du å feire nyttår med fyrverkeri? Eller bare stjerneskudd? Da bør du kjenne til disse reglene. 

Slik lager du en lyslykt til jul

Har du noen enkle glassvaser stående i skapet? Vi viser deg hvordan du kan bruke dem til å skape julens vakreste lyslykter.

TIPS: Handy gavetips til morsdagen

Dropp konfektesken. Kjøp noe dama trenger.

Slik vet du at du er ferdig med julen for denne gang

13 sikre tegn på at du er ferdig med årets jul. 

8 nye idéer til påskepynten

Bruk høytiden til å lage ny dekorasjon med barna eller pynt litt annerledes med disse åtte inspirerende ideene.

Ikke gå i fella og send feil budskap med valentinsbuketten

På valentinsdagen er det "et must" å gi kjæresten et bukett blomster. Men visste du at antall blomster og hvilken farge de er i har noe å si?

Nå bør du begynne planleggingen av bryllupet

Har du planer om å holde bryllup hjemme til sommeren eller høsten, lønner det seg å starte planleggingen nå. 

14 unike valentinsgaver du kan lage til daten din

Klissete eller ikke – det er hyggelig å bli satt litt pris på på selveste valentinsdagen. Vi har funnet frem til 14 utrolig fine ting som du kan lage...

Lag påskeegg i gips

Lag egne krukker til påskens blomster - se hvor enkelt du kan lage et gipsegg av ballonger. En morsom påskeaktivitet for både store og små!