Annonsørinnhold

Flexit

Ren og frisk luft har stor betydning for innemiljø og for familiens helse og komfort. Flexit leverer energieffektive produkter og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg. Primærmarked er Norden og produktløsningene er spesielt utviklet for nordiske forhold med kaldt klima. Med over 40 års erfaring er Flexit markedsleder innen boligventilasjon og sentralstøvsuger.

Flexit

Balansert ventilasjon er et krav i alle nye boliger og sikrer et godt inneklima i alle rom, gjennom hele året. Ren og frisk luft tilføres boligen gjennom et filter, og forurenset inneluft fjernes. I tillegg får du reduserte oppvarmingskostnader ved hjelp av varmegjenvinning.

Flexit sentralstøvsuger er en rimelig engangsinvestering med en langvarig helsegevinst. Alt støv suges opp, og det skadelige finstøvet blåses ut av huset. I tillegg blir husarbeidet enklere og støyfritt. Sentralstøvsugeren er enkel å montere i både nye og eksisterende boliger.

Besøk vår hjemmeside for å lese mer eller kontakt oss direkte om du har noen spørsmål.

Flexit
Adresse:
Telefon: 69 81 00 00
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Sentralstøvsuger er en rimelig engangsinvestering med en langvarig helsegevinst. Alt støv suges opp, og det skadelige finstøvet blåses ut av huset.

    Les mer på flexit.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no