Annonsørinnhold
Bilde: fotoknudsen

Dette det mest moderne du kan ha på veggen nå

Bildetrykk på materialplater er en revolusjon for veggdekor. Og for hjemmet ditt.

Mye har skjedd siden ”veggpryd” var synonymt med tradisjonelle bilder i rammer. Nå henger vi opp tepper, bokstaver, blomsterpotter, LP-plater og hva det skal være på veggen. Men man behøver ikke være noen eksperimentell kunstner for å skape noe originalt hjemme. Tvert om.

Det har faktisk aldri vært enklere å lage personlig veggdekor enn det er nå. Vi kan si det har foregått en stille revolusjon på området, og vinneren er deg, forbrukeren. For nå kan du med enkle tastetrykk lage personlige bilder skreddersydd dine behov, og skape gallerifølelse i alle hjemmets rom.

Og her får du seks tips til hvordan du kan skape fantastiske bildeopplevelser hjemme.

 1. Moderne stil +  aluminium = sant

Er det ett materiale som skiller seg ut i mengden, så er det aluminium. Det rene, solide og lette metallet skaper et moderne preg og gjengir bildetrykkene med stor skarphet og elegant, matt finish. Aluminiumstrykk bidrar til at bildene ”står ut av veggen” på en helt egen måte, og egner seg særlig godt til motiver i svart/hvitt. Og for øvrig alle andre bilder som virkelig skal ses, gjerne i moderne hjem.

OBS! Vi i villa-lesere får nå 30 % rabatt på alle interiørprodukter hos fotoknudsen. Bestill nå!

 

2. Instagram-collage på veggen

Tradisjonelt henger vi gjerne ett og ett bilde på veggen. Men er det noe Instagram har lært oss, så er det at bilde-collager er fine, morsomme å lage og fungerer utmerket som miniatyr-fotoalbum. Og nå kan du rett og slett henge dine favoritt-collager på veggen hjemme. Med fotoknudsens designverktøy kan du enkelt sette inn bilder fra drømmeferien, venninneturen, barna eller hva du vil, og lage et unikt bilde fullt av minner for deg og dine.

 

3. Et stort eller flere små?

En vegg uten et bilde er som et blankt lerret. Resten er opp til deg og ”fargestiftene” dine. Mange velger store bilder på store flater, mellomstore bilder på mellomstore flater også videre, men her er det rom for variasjon. Hva med å lage en regelrett fotovegg med mange små bilder på en stor vegg, eller dandere små og mellomstore bilder sammen i en geometrisk harmoni, som gjør at både bildene og plasseringen av bildene er inspirerende å se på? Valget er ditt. Lek deg frem til din favoritt!

 

4. Det beste valget for en rustikk stil

Mange av oss ser kun på motivet på bilder. Men hvis du også er bevisst i valg av materiale, kan du få mye mer ut av det samme bildet. Hvis du for eksempel har en rustikk stil hjemme, kan et bilde trykket på treverk fremheve egenarten i interiørstilen din. Her vil bildetrykket ta til seg treverkets naturlige struktur og skape et myk, naturlig stil. Hos fotoknudsen kan du trykke favorittbildene dine på pen, høvlet furu, og du kan velge detaljer som finish og plankeretning selv. Garantert et blikkfang på veggen!

 

5. Hva slags bilder?

Dessverre er ikke alle kunstfotografer. Men heldigvis lever vi i en digital tidsalder med historisk god tilgang til fotokameraer og fremkallingsmuligheter. I prinsippet kan alle ta fine bilder som tåler å havne på veggen. Spørsmålet er bare hva du skal ta bilde av? Svaret er selvsagt individuelt, men et tips er å fotografere ting du liker. Noe som betyr noe for deg. Det kan være natur, fargerik mat, hytta, favorittblomsten, barna eller hva det skal være. Og det behøver ikke være oppstilt eller striglet. Det naturlige i øyeblikksbilder kan være vel så vakkert.

 

6. Plexiglass - fotografens favoritt

Når du først har falt pladask for et bilde, gjelder det å trykke det og henge det opp så det virkelig kommer til sin rett. Og når det kommer til fotografier, er det lite som slår kvaliteten til et plexiglassbilde. Her får du sylskarpe detaljer og gnistrende fargegjengivelse i et solid materiale som beskytter mot støv, riper og smuss. Det er ikke uten grunn til at dette er fotografens favoritt, og det materialet som i størst grad kan gi deg gallerifølelsen hjemme.

 

Hvis du ble inspirert av disse tipsene, kan du faktisk sette i gang med en gang. Fotoknudsen har egne brukervennlige apper for bestilling av veggdekor, forstørrelser, fotobøker og mer til, og tilbyr også lagring av bildene dine.

 

Bildetrykkene som omtales i denne saken kommer i fem spennende materialer og en rekke forskjellige størrelser og formater, så her er det bare å laste ned og leke seg frem.

Og vipps - så har du en veggpryd som revolusjonerer stua di.

 

OBS! Vi i villa-lesere for nå 30 % rabatt på alle interiørprodukter hos fotoknudsen. Bestill nå!

Vil du har flere nyheter og tips om hus og husdyr? Meld deg på vårt nyhetsbrev her! 

1. mai 2017
Mer om Interiør inspirasjon
Nå skal alle veggene fargesettes. Foto: Butinox Interiør, farge 5940 Kamuflasje, 5939 Dijon
ANNONSE

Tør du gå for et fargerikt hjem?

La din personlige stil reflekteres i hjemmet. Enten du foretrekker en dempet eller fargesterk palett.

Egne bilder på selvvalgte materialer gir interiøret et vakkert og personlig preg.
Annonsørinnhold

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

12 praktiske ting bygget av LEGO

LEGO er ikke bare for barn. Det ser man tydelig av disse kule og praktiske hverdagsgjenstandene bygget av danske plastklosser.

Porno for de ryddegale

Liker du ryddige rom og velorganiserte hyller? Da vil du få vann i munnen av disse bildene.   

10 favoritter fra IKEAs 2018-katalog

Den nye IKEA-katalogen for 2018 dumper ned i landets postkasser disse dager. Her ser du ti av våre favoritter fra årets utgave.

Slik ble barnerommet om til en magisk skog

Handy pappa brukte 18 måneder på å lage eventyrskog på rommet til datteren. Se det utrolige interiøret her!

6 gode grunner til å ha gardiner

Usikker på om du vil ha gardiner eller ikke? På stua eller på barnerommet? Her er 6 grunner til å drapere vinduene dine.

Paljettputa hele internett snakker om

Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av...

Designen som «alle» har

Har du den stripete Omaggio-vasen? Da risikerer du å bli stemplet som «mainstream».

Ragnhild har et tre i stua

Ragnild Teigene er så glad i skogen at hun bestemte seg for å ta den med seg inn.

Slik konserverer du høstløvet

Med dette enkle trikset kan du konservere høstens vakre løv og bruke det som pynt innendørs.

Her er Karianne og Jon Ivars vinnerhjem

Vant Norges vakreste hjem - bli med inn til dem! 

Her er høstens fineste trender

6 tendenser vi har troen på akkurat nå. 

Nytt rom på 1-2-3

Det trenger ikke koste skjorta å pusse opp et rom, og det behøver ikke være store jobben. Med veggplater kan du fornye hjemmet ditt raskere enn du...