Med fasade i kebony krever huset svært lite vedlikehold.
Med fasade i kebony krever huset svært lite vedlikehold. Bilde: Lena Knutli

Drømmehus med lite vedlikehold

Therese og Gisle Keiseraas' kebony-hus i Trondheim har blitt deres drømmebolig. Bli med inn og se flere bilder fra det flotte huset!

Av: Heidi Sinding-Larsen, 3. mars 2015
 • Rått i betong

   

  I underetasjen har Gisle og Therese et kombinert hobbyrom og medierom. Den røffe betongveggen er malt med støvbindende betongolje. Sofaen er fra Møbelform, mens konglelampen er fra Silvia Vita. (Foto: Lena Knutli)

 • Lekkert soverom

  Gule interiørdetaljer frisker opp i et ellers nøytralt interiør. Therese liker å forandre dekor og farger ofte, og synes det er en hyggelig syssel. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om huset i Trondheim

 • Kjøkkenkos

  Gisle og Therese trives maks på sitt lyse, luftige kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra JKE, spisebordet DT20 er fra Bolia, og det samme er spisebordsstolene, som heter Espalier. (Foto: Lena Knutli)

 • Blikkfang i stua

  Mange vinduer sørger for at det er rikelig med lys i stua. Den sølvfargede kommoden er fra Rom for alle. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om lavenergihuset i Trondheim

 • Lyse nyanser

  Parketten er enstavs og heter Boen Eik Alamo. - Med et godt inneklima kan det ta mange år før det må gjøres noe med gulvet, sier Therese. Sofen er fra Møbelform. (Foto: Lena Knutli)

 • Lur lyssetting

  Bak den innflisede kassa til ventilasjon ligger det en skjult lyslist som sørger for stemningsfullt lys over badekaret fra Hafa. Servantskapet er fra JKE Design. (Foto: Lena Knutli)

  Les mer om lys og strømstyring i huset

   

 • Innbydende soverom

  Fra kjøkkenet er det inngang til Gisle og Thereses soverom. Innenfor soverommet er det stor garderobe samt hovedbad. (Foto: Lena Knutli)

 • Holdbar pynt

  Mer vedlikeholdfri plante enn dekorative, nakne greiner finnes vel ikke? De gule lysene tar opp fargen so går igjen i mange av rommene i huset. (Foto: Therese Keiseraas)

 • Uterom med lite jobb

  Med vedlikeholdsfri terrasse, trær i krukker og dekorative elvesteiner i stedet for gress, kan Gisle og Therese slappe av i stedet for å jobbe i hagen. (Foto: Therese Keiseraas)

 • Eldes med stil

  Kebonyfasaden blir gråere etter hvert som den blir utsatt for vær og vind - her ser man enn så lenge tydelig forskjell på de stående og liggende bordene. Det brunbeisede utseende blir mer og mer sølvgrått med tiden. (Foto: Therese Keiseraas)

  Les mer om parets materialvalg og uterom

Vis alt innhold
3. mars 2015 Heidi Sinding-Larsen