Bilde: Jotun AS

Høstens farger

Blått i kombinasjon med naturens andre fargetoner er høstens fargetrend.

Av: Sesselja Bigseth, 31. august 2010

Vi skriver nå september, og går dermed inn i årets første høstmåned. De fargeglade sommerblomstene har takket for seg, og feriens sedvanlige eksplosjon av rosa, gult, turkis og eplegrønt viker unna for roligere farger.

Samtidig som vi gjør oss ferdig med utesesongen og trekker innendørs for høsten, begynner mange  av oss å bli klare for de mer avdempede høstfargene. Når gradestokken kryper nedover, vil vi ha det lunt og koselig, og det gjenspeiler seg også i fargevalget.


Foto: Jotun AS

Bring naturen inn
Naturtoner er en gjenganger i høst. Jotun har lansert et nytt fargekart til Sens, og oppfordrer oss til å bringe naturen inn i hjemmet.

– Grip fatt i naturen og bring den inn i varmen. Lag spennende kontraster ved å kombinere ulike overflater og teksturer. Når du henter inspirasjon i naturens farger og materialer, vil et herlig mangfold i interiøret nesten alltid opptre i naturlig harmoni.

Blått er trendy
Men naturens farger behøver ikke bety at alt skal gå i ulike bruntoner. Fargene kan være inspirert i fra alt fra drivved eller oliven til sølepytter eller en grå høsthimmel.

– Blå er en stor trendfarge denne høsten. I tillegg er dette en farge vi skandinaver er veldig glad i. Min favoritt er fargen Denim! Den skaper en røff og stilig look, og passer blant annet perfekt på barnerommet, sier Jotuns fargesjef Lisbeth Larsen.

 

31. august 2010 Sesselja Bigseth
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no