Bilde: produsentene

Nytt og nyttig fra Vi i Villa 1-2010

Her er Nytt og nyttig fra Vi i Villa 1-2010.

Rund sofa-suksess

Møbelprodusenten Brunstad i Sykkylven var spent før lanseringen av den utradisjonelle sofaen Stream, men modellen har raskt blitt en suksess i hele Skandinavia. Designerne MNIL Helge Taraldsen og A rild A lnes har kombinert elegant, organisk form med romslige sofaputer og myk sittekomfort.Resultatet er en buet sofa som blir stuens midtpunkt og godt kan stå alene med mye rom rundt seg. Leveres i to lengder og mange farger og tekstiler. Priser fra 18.850 kr. for 2-seter og 20.810 kr. for 3-seter.

Mer informasjon:
www.brunstad.no


Kjølerom på mål

Nå kan du bestille kjølerom på mål – Fredrikstad-bedriften Thermocold leverer store og små kjølerom på bestilling. Et godt eksempel er plassen under trappen, det kan bli til et kjølerom for vinsamlere, eller ekstra kjøleskap for lagring av kjøtt og frukt, grønnsaker, blomster osv. Med riktig temperatur blir vinen ikke ødelagt og epler og poteter får lenger holdbarhet.

Mer informasjon og nærmeste forhandler: www.thermocold.no


Kleberstein holder på varmen

Handöl 34T og 35T er to kleberstensovner med godt synlig bål, god varmelagring og en ny og høy, slank form. S iden brennkammeret er plassert såpass høyt, kan du se flammene bedre på avstand - uten at møbler kommer i veien for innsynet. E n annen fordel med høyt plassert brennkammer, er at du kan stå bekvemt når du fyller i ved, tømmer aske eller regulerer effekten. Hvis du velger et varmemagasin i olivinstein, får du en ovn som sprer varmen jevnt i mange timer, omtrent som en kakkelovn. Magasinet består av hele 70 kg olivinsten og det forlenger avkjølingstiden med over 4 timer. At peisovnene er svanemerkede, gjør at du kan fyre med den reneste samvittighet.

Mer informasjon: www.handol.eu og www.varmefag.no


Dancing chicken!

I nettbutikken trend-in fant vi denne enkle innretningen som garanterer en perfekt kyllingmiddag: Dancing Chicken er et stålrør for å lage verdens beste, stekte kylling. Kjøp rå kylling og bruk olje og krydder på utsiden. F yll deretter opp stålrøret med f. eks øl og urter - gjerne hvitløk. S ett kyllingen på stålrøret i varm ovn ca. 150 grader i 1,5 time - og ut kommer den beste og saftigste kylling du noensinne har smakt! Pris kr 259,-.

Mer informasjon: www.trend-in.no


For det lille kjøkkenet

Bosch har lansert en fargerik serie med benkoppvaskmaskiner, ActiveWater Smart, som passer for det lille kjøkkenet, i feriehuset, eller for den stilbevisste med sansen for farger. Med fargene rød, sort, hvit, gul og stål/sølv skal det finnes noe for enhver. I tillegg er alle oppvaskmaskinene i serien «grønne» på innsiden, i form av lavt strøm- og vannforbruk: 48% mindre vannforbruk per kuvert sammenlignet med tidligere modeller – og 17% lavere strømforbruk per oppvask. F lere av modellene har smarte programmer, som halverer oppvasktiden og dermed sørger for en riktig så rask og smidig oppvask. Priser fra kr. 3.790.

Mer informasjon: www.bosch.no


Skreddersøm til kjøkkenet

Fibo-Trespo har stor suksess med sine skreddersydde benkeplater til kjøkken. I løpet av kort tid er omsetningen tredoblet, og nå lages laminatplater med en rekke nye overflater som både leveres i standardmål og skreddersys på millimeteren etter kundens ønske. Ettersom samme produksjonsutstyr brukes til standardplaterne og benkeplatene som leveres på standardmål, er prisene konkurransedyktige. Som en del av S ørlands-bedriftens satsing på kjøkken inngår også Kitchen Board, en videreutvikling av Fibo-Trespos velkjente veggpanel. Med dette produktet vil de aller fleste, uten håndverkerhjelp, kunne fornye veggen mellom benkeplaten og overskapene på kjøkkenet i løpet av en liten ettermiddag.

Mer informasjon: www.fibo-trespo.no


Kongelige påskeegg

Er du en av de mange som setter pris på de elegante påskeeggene fra Royal Copenhagen,
er det bare å begynne å glede seg. I år utvider Royal Copenhagen kolleksjonen med en ny
dekorativ bonbonnier med lilla primula, et stort gåseegg med rosa tulipaner og nye poetiske
motiver på de populære påskeeggene: rosa primula, lyesblå iris samt grønnfink og  gjerdesmett. Veil. utsalgspris på de små påskeeggene er 189 kroner. Det store gåseegget
koster 379 kroner, den nye lille bonbonnieren koster 449 kroner.


Hos Designer Radiators & Varmesenter i Oslo er radiatorer mye mer enn bare oppvarming.
Ettersom radiatorene er en så synlig del av interiøret i mange hjem, ønsker mange å kombinere design, farger og funksjonalitet innen oppvarmingsløsninger. Derfor tilbys lekre, prisbelønte designprodukter i rustfritt stål og aluminium fra den kjente produsenten A ccuro-
Korle. Produktene kan benytte både vannbåren tilkobling eller elektrisitet.

Mer informasjon:
www.designerradiators.no


Snørydding uten stopp

Lei av at utkasteren tetter seg? Toro har løst problemet. Snøfreserne i Toro Power Max-serien har et patentert system som gjør at du aldri kjører deg fast i snøen. En konstant mengde snø mates gjennom utkastingsrotoren og eventuelt overskudd trykkes ut foran snøfreseren slik at den kan gjenvinnes. Du kan rydde inntil 998 kg snø per minutt og stille kastelengden inntil 14 meter. Med den hendige joysticken styrer du enkelt både kastelengde og -retning. Power Max-modellene er blitt en stor suksess, ikke minst på grunn av høy  driftssikkerhet og overkommelig pris. At den i tillegg har garanti mot at utkasteren
ikke tetter seg, gjør den til et spesielt godt valg.


For mer informasjon: www.hako.no


Behagelig vekking

Å våkne til naturlig lys gir en bra start på dagen. Philips Wake-up Light begynner å lyse opp soverommet en halvtime før du skal våkne. Lyset blir gradvis sterkere og setter dermed i gang kroppens fysiske oppvåkningsprosess. Forskning viser at lyset sender et signal til hjernen, som så begynner å produsere energihormonet cortisol. Ved angitttidspunkt avspilles en selvvalgt lyd som på en behagelig måte vekker deg til en ny dag – full av energi! Med dokkingstasjon for iPod kan du sette favorittmusikken din som oppvåkningssignal.
Når du våkner, er iPoden dessuten fulladet. Hvis du kun ønsker å lade opp iPoden, kan du velge å bli vekket av din favorittkanal på radio, fuglekvitter, jungellyd eller den behagelige lyden av en vindharpe. Pris ca 1099 kr.

15. februar 2010
Mer om Møbler

TIPS: Fjern riper i treverk med valnøtter

Har de fine tremøblene dine fått fått og sår? Kjøp deg et par valnøtter, da vel!  

Stilige hunde- og kattemøbler du kan lage selv

Det finnes mange morsomme og kreative møbler du kan bygge til din katt eller hund. Her er 12 eksempler.

Her er vårens interiørtrender

Trendanalytiker Jakob Søndergaard fra PEJ gruppen har igjen satt retningslinjene for vårens trender. Nå er det tid for positivitet, optimisme og friske...

Dette bør du tenke på når du kjøper sofa

Interiørarkitektene i Dis gir deg åtte tips om hva du bør se etter når du velger sofa.

7 stilige sofaer til hjemmet

På jakt etter ny sofa? Vi har plukket ut sju modeller i ulike prisklasser.

Slik vasker du møblene

Godt vedlikehold øker levetiden på møblene dine. Slik går du frem for å ta vare på dem.

Ull er gull på hytta

Ull er gull når du vil sikre hyttekosen.

Hvor skal pianoet stå?

Det er fire faktorer som er viktig å ta i betraktning når husets piano skal plasseres.

Her er Blomster-Finn sitt favorittmøbel

Han er landets mest populære blomsterdekoratør, og en av norges mest fargerike tv-personligheter. Finn Schøll åpnet dørene til sin frodige leilighet på...

Viktige og riktige møbler til hjemmekontoret

Lange dager ved kontorpulten kan være både skadelig og ubehagelig. Hvordan unngår man dette, og hva bør man legge vekt på når man skal innrede hjemmekontoret?

Elegant i svart, hvitt og grått

Skap en sober eleganse med et interiør i svart, hvitt og grått.

Vakre vitrineskap

Vitrineskap har fått en renessanse de siste årene. Her viser vi deg noe av utvalget.

Kontor i stua

Må du ha kontoret i stua? Slik gjør du det beste ut av det.

Nyt tilværelsen i en sjeselong

Sjeselonger og hvilestoler skal ha den egenskapen at du kan sitte både godt og riktig.

Orden i gangen

Gangen er rommet som ønsker deg velkommen, men som også skal gi plass til ytterklær, sko og paraplyer – uten at det ser rotete ut. For ikke å glemme...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no