Bilde: Pinterest/Instagram

13 ting du kan bruke Ikea-posen til

Oppbevaring

Den velkjente blå Ikea-posen kan brukes til mange andre ting enn å frakte varene hjem fra Ikea. 

De fleste av oss har en eller flere av de blå Ikea-posene liggende hjemme, og de blir flittig brukt til alle mulige ting. Her er 13 morsomme ting du kan bruke posene til. 

1. Oppbevaring

Det er neppe noen overraskelse at posen kan brukes til oppbevaring. Men det bør allikevel nevnes at den er genial til oppbevaring av sengetøy, julepynt, skøyter, sko, gjestedyner og masse annet. 

Day 297 - I'm grateful for my plethora of shoes (not all shoes are pictured...!) #shoes #ikeabag #moving #grateful365

Et bilde publisert av Frances Rice (@franusmcmanus)

 

2. Strandveske

Ikea-posen er helt genial som strandveske. Den kan romme både håndklær, solbriller, solskrem, solhatt, barnas leketøy og yndlingsmagasiner. Posen er til og med vanntett. 

Om du letar efter strandfynd har vi ett säkert tips:  #BLÅKASSEN, 5 kr.

Et bilde publisert av IKEA Sverige (@ikeasverige)

3. Flytting

Hvis du skal flytte er Ikea-posen uunværlig. De kan romme sofaputer, dyner, håndklær og kan klemmes inn hvor som helst i flyttelasset. 

4. Samle frukt

I fruktsesongen er posen genial til å legge på skuldra og samle epler i. Stroppene på posen er enormt holdbare, noe som gjør den ideel til formålet. 

5. Oppbevare ved

Har du noen gang tenkt over å bruke posen til oppbevaring av ved?

6. Helgeturer

Skal du på helgetur og har mye du skal ha med deg? Da er Ikea-posen fantastisk. Særlig i høytider hvor du skal med deg julegaver, klær og diverse annet. Ikea-posen gjør det enklere å pakke lett, og gjør at alle tingene ikke må klemmes ned i en litt for liten koffert. 

7. Avfallshåndtering

Samle alle gamle aviser, bokser, glass og andre ting i posen. I tillegg er den genial til å samle tomflasker i. 

8. I entreen

Du kjenner sikkert til det... Barna kommer hjem og slenger fra seg luer, votter og handsker overalt i gangen. Her er Ikea-posen være ideel til oppbevaring, særlig fordi den raskt kan gjemmes vekk i skapet når barna har lagt yttertøyet oppi. 

9. Flytting av planter

Har du noen planter i hagen som skal flyttes? Posen egner seg godt til kortvarig oppbevaring og transport av plantene. Du kan til og med vanne dem - posen er nemlig vanntett.

10. Regntøy

Er du av DIY-typen så ser du sikkert potensialet i Ikea-posen. Hvorfor ikke sy din egen regnjakke?

11. Bikini

Du kan også sy din egen bikini av Ikea-posen. Du trenger ikke bekymre over at flere har lik bikini som deg. 

 

12. Lagre bildekk 

Ikea-posene er store nok til å lagre bildekk i garasjen.

13. Skittentøy

Denne er opplagt: Ikea-posen er perfekt til skittentøy!

 

Hva bruker du Ikea-posen til? Del i kommentarfeltet!

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

10. januar 2017
Mer om Oppbevaring

7 tips til smartere oppbevaring

Oppbevaring Nordmenn er rare. Vi bor større enn de fleste andre, men føler likevel at vi ikke har nok oppbevaringsplass. Men disse tipsene hjelper deg. 

7 oppbevaringsløsninger du garantert vil ha hjemme

Oppbevaring Sliter du med gode oppbevaringssystemer? Disse personene har tatt det hele ett steg lenger, og løsningene er geniale.

10 ryddetips som gjør deg lykkeligere

Oppbevaring La deg inspirere av hvordan japanske Fumio Sasaki gikk fra rotekopp til fullblods minimalist. Se hans beste tips!

17 oppbevaringsknep som gjør livet enklere

Oppbevaring Å organisere klær, sko og nødvendigheter er ikke bare kult. Det er også bra for mentalhelsen din. 

Synnøve Skarbø med ny bok: Slik blir hun kvitt rotet

Oppbevaring Da Synnøve Skarbø møtte veggen begynte hun å rydde. Gjennom fire år utviklet hun det «perfekte» ryddesystemet. Nå deler hun sine personlige triks til...

4 apper som gjør huset ryddig

Oppbevaring Tjen penger på ting du ønsker å bli kvitt. Her er 4 apper som du ikke klarer deg uten når du skal selge brukte ting på nett.

Skap full orden - rom for rom

Oppbevaring Lei av kaoset i gangen, garderobeskapet og på kjøkkenet? Oppbevaringsdronningen Paulina Draganja gir sine beste tips for å skape system av rotet.

8 ting du ikke må oppbevare på badet

Oppbevaring Det fuktige miljølet på badet gjør at det er flere ting som ikke burde oppbevares her. Likevel kan vi garantere at du oppbevarer minst én av tingene...

7 smarte måter å bruke magnetlister på

Oppbevaring Vi får ikke nok av smart oppbevaring – denne gangen med magnetlister. Visste du egentlig hvor mye du kan bruke en magnetlist til?

Ryddemetoden som faktisk funker

Oppbevaring Ryddeguru Marie Kondo er på alles lepper, og det med god grunn. Lær metoden hennes og bli kvitt rotet én gang for alle.

Bli kvitt smårotet en gang for alle

Oppbevaring Bruk januar til å rydde i huset ved å oppbevare tingene dine annerledes. Vi har fått interiørdesigner og blogger Elisabeth Heiers beste tips til hvor...

Våre beste oppbevaringstips

Oppbevaring Rydd opp ved å oppbevare annerledes; vi gir deg våre beste tips!

Organiser gangen på 1-2-3

Oppbevaring Gangen renner over av sko, jakker og nøkler. Les de gode tipsene for å få orden i rotet.

Få orden på rotet!

Oppbevaring Strever du med å holde orden på rotet? Hyller, esker, kommoder, skap og knagger hjelper deg til å få et mer ryddig hjem.