Deilige sjokolade kuler - med en tvist.
Deilige sjokolade kuler - med en tvist. Bilde: Mikkel Hede

Perfekt halloween-godteri for deg som vil erte barna

Halloween står for døren og da er det tid for tull og fanteri. Her er noen utspekulerte og overraskende sjokolader du kan gi barna når de ringer på døren og krever søtsaker - hvis du har samvittighet til det da. 

Den perfekte halloween-spøken 

Halloween har vært stort i Norge i flere år. Barn strømmer ut på gatene i skumle kostymer, fra dør til dør på jakt etter søtsaker den siste kvelden i oktober. Å hvis de ikke får godteri (treat) ja da kan man ende med å bli utsatt for en skøyerstrek (trick). Derav frasen “trick or treat?”. 

Men nå har du muligheten til å erte barna tilbake, hvis du har samvittighet til det da. 

Prank - eller practical jokes, som det het før - har blitt en hel sjanger i seg selv på YouTube og en enorm hit med det du også kan kalle YouTube-generasjonen. Så de søte små barna vet godt selv at man kan bli utsatt for en prank i ny og ne. 

Rosenkål godteri 

Godteri som ser motbydelig ut finnes overalt i dagene opp til halloween, godteriet skal helst skal se ut som skjeletter, hodeskaller, flaggermus og andre skumle ting. 

Her er en uhyggelig enkel oppskrift på litt halloween-godteri som ser deilig ut, men som smaker som det verste mange barn vet om: ROSENKÅL. 

Hvis du lager dem nøye, vil rosenkålen se så delikat ut at barna bare må sette tenna i dem. 

Slik lager du rosenkål au chocolat

 

Dette trenger du: 

  • En plate sjokolade 
  • En skål rosenkål

Slik gjør du det:

  1. Smelt sjokoladen 
  2. Dypp rosenkålen i sjokoladen

Lett ikke sant? Mohaha..

 

9. oktober 2019
Mer om Interiør

3 nydelige heklede juletrær

Pynt til jul med fine heklede juletrær. Få 3 forskjellige heklemønstre her. 

Slik unngår du matsvinn i julen

Vi kjøper inn og lager mye god mat i julen. Det resulterer ofte i at vi også kaster store mengder med gode råvarer som ribbe og poteter rett i søpla....

Derfor skal du gi juletreet smertestillende

Med dette geniale trikset kan du holde juletreet ditt friskt mye lengre.

Slik fjerner du vanskelige flekker på stoff

Vi har samlet de 11 mest vanskelige flekkene de fleste opplever i hverdagen. Se også de overraskende eksemplene på hverdagsprodukter som har et hemmelig liv som flekkfjerner. 

Derfor velger vi fliser i gangen

Er det ett rom i huset som må tåle en «trøkk», så er det entreen. Derfor gjelder det å velge et gulv som holder seg like fint, uansett forhold.

Fjern gammel maling

Riktig vedlikehold av treverk på kommoden, vinduet, døren, karmen, gjerdet eller lignende vil forlenge levetiden, og hvis du gjør ordentlig, vil resulta...

Tre veier til ny trapp

Når trappa mellom etasjene er blitt tråkket opp og ned i mange år, kan den se slitt og elendig ut. Heldigvis finnes enkle måter å fornye den på.

Genialt! Bruk damprenser til fliser, tekstiler og vinduer

En damprenser rengjør i dybden - uten bruk av kjemikalier. Bruk damprenseren til å rengjøre blant annet: fliser, vegger, ovn, tekstiler og vinduer.

Disse plantene gjør hybelen til "hjemme"

Planter er viktige i alle hjem, også for førstegangsetablerende studenter. Den grønne trenden gjør at krukker med urter, grønne bladplanter, blomstrende...

Fjern tapet med skyllemiddel

Du trenger ikke å kjøpe dyr tapetfjerner når du mest sannsynlig har et like effektivt vidundermiddel innenfor rekkevidde av vaskemaskinen.

Det er duket for 17. mai!

På nasjonaldagen opplever mange at bunaden skal på samtidig som bordet skal dekkes. Etter å ha sett på barnetoget, reiser også mange hjem sammen med...

Slik får du høyere boligpris

Fargerike grep kan gi stor gevinst når du skal selge huset.

5 grep du bør ta for å dempe støy i stua

Romklang og støy gjør deg sliten og energiløs. Med enkle grep kan du dempe støyen.

Derfor vil vi ha det stort på gulvet

Trenden har de siste årene gått fra klassisk 3-stav til store, brede plank på gulvet. Formatet gir nemlig følelsen av større plass, samtidig som det...

Derfor bør du ALDRI velge et lærcover til mobilen

Har du et lærcover til smarttelefonen din? Da skal du kanskje ha et nytt. En ny undersøkelse viser nemlig at vi overser renheten av vår egen mobiltelefo...