Sorter etter:
Rengjøring og inneklima
Annonsørinnhold
Rengjøring og inneklima Den bare virker, og den virker godt. Her ser du hvorfor.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Vanlige vaskemidler inneholder ofte mye kjemikalier. Men med disse enkle tipsene kan du holde huset rent, og samtidig fritt for kjemiske virkestoffer.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Eddik er en blanding av vann og eddiksyre. Syren er sterkt etsende. Derfor skal du behandle eddik som hvilken som helst annen farlig syre.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Utesko er fulle av bakterier. Sett dem igjen utenfor døra eller på skohylla hvis du vil unngå å dra med deg bakterier inn i hjemmet.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Drømmer du også om et hjem som alltid er rent og ryddig? Her er 12 gode vaner som du enkelt kan gjøre til dine egne - uten at det krever storrengjørin...
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Det kan ha en positiv helseeffekt.
Vaskerom
Vaskerom Vedlikeholder du vaskemaskinen din jevnlig, forlenger du maskinens levetid. Se hvordan du holder vaskemaskinen din i topp stand – og unngår sur lukt!
Hvitevarer til badet
Hvitevarer til badet Å bruke vaskemaskinen er billigere enn du tror. Det er andre ting i hjemmet som gjør mye større utslag på strømregningen.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Poteter er helt vanlig på norske middagsbord. I tillegg til kan de brukes til helt andre ting.
Gulv
Gulv Laminatgulv er populære og enkle å holde rene. Men hva enn du gjør: Du må ALDRI vaske laminatgulvet med grønnsåpe eller natursåpe.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Det høres kanskje rart ut å krydre tøyet med pepper, men det kan faktisk løse problemet med klær som mister fargen i vask.
Rengjøring og inneklima
Rengjøring og inneklima Hvite klesplagg som har gulnet er ikke særlig fint. Men med disse tipsene blir alt skinnende hvitt igjen.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no