Annonsørinnhold
Bilde: Produsenten

Støvsugeren som ikke synes

Den bare virker, og den virker godt. Her ser du hvorfor.

– En sentralstøvsuger gjør ikke bare renholdet enkelt og mindre støyende. Når du får blåst skadelig finstøv og dårlig lukt ut av boligen, får du også en rekke andre fordeler med på kjøpet, sier Børge Dahlstrøm fra Sentralstøvsugerbutikken.

Du får et langt bedre inneklima

– Det er dessverre et faktum at mange har støvsugere som virvler skadelig støv opp i luften. Dette blir heller ikke bedre dersom man glemmer å skifte filter og støvsugerposer regelmessig. Min påstand er derfor at en sentralstøvsuger gjør underverker for inneklimaet, fordi alt du støvsuger blir fraktet ut av rommet, sier Dahlstrøm.

– Støvet fraktes ut av rommet via et skjult rørsystem og samles i en stor beholder som normalt er plassert i kjelleren eller i et eget teknisk rom. Samtidig blir alt av lukt og skadelige mikropartikler ledet ut av boligen gjennom maskinens utblåsningsluft. Resultatet er ikke bare trygt for alle som lider av astma- eller andre allergier, et godt inneklima gir ganske enkelt en bedre hverdag for hele familien.

 

– Et praktisk eksempel på dette kommer jevnlig fra de av våre kunder som har hunder. For selv om de aller fleste støvsugere klarer å fjerne hundehår, henger ofte lukten etter hunden igjen når du er ferdig. Det er jo ikke så rart siden hårene kun er flyttet fra gulvet og over til støvsugerposen. Med en sentralstøvsuger vil imidlertid både hår og lukt forsvinne,  og dermed har du slått to fluer i en smekk, sier Dahlstrøm.

Retraflex gjør støvsuging enklere enn noen gang

Retraflex - det skjulte slangesystemet: Maks slangelengde på 15 meter gir lang rekkevidde,  men det fine er at du kun behøver å trekke ut den lengden du trenger.

 

Mens en vanlig støvsuger må transporteres opp og ned trappene i boligen, og så kobles til en stikkontakt, vil sentralstøvsugeren alltid være klar til bruk.

– Mange av våre kunder har savnet en enkel måte å håndtere den lange slangen til sentralstøvsugeren, og for dem er kanadiske Retraflex en svært god løsning, sier Dahlstrøm. Med et Retraflex-system trenger du bare åpne en luke i veggen, og trekke ut den ønskede slangelengden for å starte støvsugingen, sier han.

NYSGJERRIG? LES MER OM RETRAFLEX HER!

– Det beste av alt er at det er like enkelt når du er ferdig med jobben, siden du slipper å kveile slangen sammen etter bruk. Med vårt "Hide A Hose"-system vil nemlig slangen suges tilbake i veggen når du er ferdig, og vips så er rommet ryddet.

– Det geniale med Retraflex er at du slipper å ha en egen lagringsplass for slangen. Den lagres i rørsystemet og trekkes automatisk inn ved hjelp av sugekraften til sentralstøvsugeren. Det er altså vakuumet som drar slangen inn, så her slipper du å bekymre deg over mekaniske tromler som både tar plass i veggen og slites over tid. Dette er også grunnen til at Retraflex-systemet har så god holdbarhet, sier Dahlstrøm.

Retraflex: Trekk slangen ut når du skal støvsuge, og send den tilbake når du er ferdig! Slangen er kledd i et stofftrekk som både gjør den behagelig å holde i, samtidig som den blir skånsom mot dine nymalte vegger og møbler.

 

WallyFlex: Det perfekte tilbehøret på kjøkkenet og i garasjen

– WallyFlex er ganske enkelt en vegghengt fleksislange, og det er ikke uten grunn at våre kunder omtaler den som det perfekte tilbehøret til enhver sentralstøvsuger, sier Dahlstrøm.

– WallyFlex monteres direkte på et sugepunkt, og med sin fleksible slange på 4 meter passer den perfekt på steder hvor det erfaringsmessig blir mye rot, som for eksempel på kjøkkenet.

Standardlengden på WallyFlex er 4 meter, men den kan økes til opp mot 8 meter.

 

– WallyFlex har også blitt et populært valg ved inngangspartiet, og har du barn som spiller fotball er det lett å forstå hvorfor: Her får du nemlig en enkel måte å kvitte deg med de utallige små gummiknottene som følger med fra kunstgresset. Det er likevel i vaskerommet at WallyFlex virkelig har blitt populær. Den gjør det nemlig ekstra enkelt å kvitte seg med lo fra tørketrommelen, eller støv og andre rester fra klesvasken, sier Dahlstrøm.

LES MER OM HVORDAN WALLYFLEX GJØR HVERDAGEN DIN ENKLERE HER!

Minimalt vedlikehold

– Vi i Sentralstøvsugerbutikken har jobbet med sentralstøvsugere siden 1989, og vår kanadiske produsent har laget sentralstøvsugere siden 60-tallet. Vår lange erfaring kombinert med solide produkter gjør sentralstøvsugeren til en rimelig og langsiktig investering, sier Dahlstrøm.

– Det fine med sentralstøvsugeren er jo også at det daglige vedlikeholdet er minimalt. Der en vanlig støvsuger har en støvbeholder på 2-3 liter, vil en beholder fra oss være på flere titalls liter. Det gjør at det stort sett holder å tømme den en gang i året.

 

WallyFlex passer overalt: I vaskerommet, gangen, eller i garasjen - sånn at det blir enkelt å støvsuge bilen eller rydde opp etter andre hobbyprosjekter!

 

 

Kan installeres overalt

– For de som skal bygge nytt eller rehabilitere, vil en sentralstøvsuger være helt perfekt. Da er det kun snakk om å tenke igjennom hvor man vil ha uttakene på forhånd, så vil resultatet bli et helt skjult anlegg, sier Dahlstrøm. 

– Samtidig er det viktig å vite at du kan ettermontere et sentralstøvsugeranlegg i den boligen du allerede har, fortsetter han.

– Da gjelder det å finne en aktør som vet hvordan anlegget best skal skjules, og det er noe vi i Sentralstøvsugerbutikken har lang erfaring med. Rørene kan for eksempel skjules i takhimlingen, men som regel bruker vi kaldloft og krypkjeller der det finnes. Så er det jo også slik at rørene må ligge slik at du får uttaket der du vil, og da kan vi for eksempel skjule dem bak en kjøkkeninnredning eller inni et skap.

Alle hus er forskjellige, men det er jo dette vi jobber med til daglig, så her bidrar vi gjerne med konkrete råd til kunden, avslutter Dahlstrøm.

MER INFORMASJON OG GODE TILBUD PÅ SENTRALSTØVSUGERE FÅR DU HER!

 

29. oktober 2018
Mer om Rengjøring og inneklima

7 smarte ting du kan bruke potet til

Poteter er helt vanlig på norske middagsbord. I tillegg til kan de brukes til helt andre ting.

Er flytende eller fast håndsåpe best?

Såpe er jo såpe? Nei, så enkelt er det visst ikke likevel. Det er nemlig ikke alle typer håndsåpe som gjør hendene dine skikkelig rene. Tvert imot.

Slik får du typen til å gjøre mer husarbeid

Er du lei av å rydde og vaske alene mens typen ligger på sofaen? Her får du 9 tips til å snu på flisa.

Derfor bør du ikke vaske dongeribuksa

Holder du dongeribuksa unna vaskemaskinen holder den seg penere og du sparer miljøet. 

Derfor bør du ikke dele håndklær med andre

Det er faktisk ikke risikofritt å bruke et håndkle som andre har brukt.

Slik får du ulltøyet rent - uten å ødelegge det

Visste du at ulltøy kan kokes og kjøres på full sentrifugering? Her får du vite hvordan du vasker ull.

8 feil du garantert gjør når du vasker klær

Vi har samlet 8 feil som mange gjør når de vasker klær. Finn ut om du er en av dem, eller om du allerede har kontroll på klesvasken. 

Slik rengjør du silikonfuger

Silikonfuger blir fort skitne og stygge, og kan være vanskelige å få rene. Men med disse tipsene får du fort hvite fuger igjen.

10 tips som gjør gamle sko til nye

Alle har vel opplevd at fullt brukbare sko blir stygge eller umulige å vaske. Men med disse tipsene gjør du skoene dine gode som nye.

12 enkle vaner som folk med rene hjem har

Drømmer du også om et hjem som alltid er rent og ryddig? Her er 12 gode vaner som du enkelt kan gjøre til dine egne - uten at det krever storrengjøring hver uke.

Disse rommene bør du alltid rengjøre først

Gjør deg ferdig med rengjøringen av de verste og kjedeligste rommene først, så får du mer motivasjon til å fortsette med resten av huset.

10 geniale rengjøringstips

Her er ti hacks, tips og triks som gjør livet og hverdagen enklere.

Derfor bør du vaske opp for hånd

Det kan ha en positiv helseeffekt.

Derfor bør du aldri gå inn med uteskoene på

Utesko er fulle av bakterier. Sett dem igjen utenfor døra eller på skohylla hvis du vil unngå å dra med deg bakterier inn i hjemmet.

7 smarte ting du kan bruke oppvasktabletter til

Oppvasktabletter kan brukes til mer enn bare oppvaskmaskinen. Den lille klumpen kan gjøre underverker for både toalett og søppelbøtte.