Vannkannen er den perfekte gave til estetikeren med grønne fingre.
Vannkannen er den perfekte gave til estetikeren med grønne fingre. Bilde: Stelton

Designhus fyller 60 år: Relanserer to populære klassikere

Både blomstenes favoritt og designikonets versjon av den norske oppfinnelsen vender tilbake på markedet i 2020. 

I 2020 feirer Stelton 60 år med design og relanserer i den forbindelse den tidløse og klassiske Original blomstervannkanne, designet av Peter Holmblad i 1978, skriver Stelton i en pressemelding. 

Blomstervannkanne

Med blomstervannkannens elegante og skulpturelle formspråk forener estetikk og funksjonalitet på beste måte, ettersom vannkannen i tillegg til sin opprinnelige funksjon også er dekorativ når den ikke er i bruk. Den lange tynne tuten gjør det lett å vanne til og med veldig små krukker uten å søle, og det intelligente designet sikrer at vannkannen ikke drypper.

Vannkannen er den perfekte gave til estetikeren med grønne fingre, til en venninne eller som morsdagsgave.

Ostehøvel

En annen klassiker som også blir relansert våren 2020 er den elegante og minimalistiske Original-ostehøvelen fra 1975. Ostehøvelen gir perfekte skiver med fast ost, og har i mange danske hjem vært en selvfølgelig del av frokostbordet i generasjoner.

Relanseringen av den vakre vannkannen er samtidig en hyllest til Peter Holmblad, som står bak samtlige produkter i serien Original, som er en av grunnsteinene i Steltons design-DNA.

Både blomstervannkannen og ostehøvelen vil bli å finne i butikkene fra og med mars 2020.  

17. januar 2020
Mer om Interiør

3 nydelige heklede juletrær

Pynt til jul med fine heklede juletrær. Få 3 forskjellige heklemønstre her. 

Slik unngår du matsvinn i julen

Vi kjøper inn og lager mye god mat i julen. Det resulterer ofte i at vi også kaster store mengder med gode råvarer som ribbe og poteter rett i søpla....

Julebelysning – den enes glede, den andres vrede

Dekorativ julebelysning utgjør et kjærkomment lyspunkt i årets mørkeste tid – men hva gjør du hvis julestemningen hos naboen tar helt overhånd? Går det...

Guide til de beste julemarkeder i Europa

Vil du kombinerer julehandelen med en storbyferie? Få den komplette guiden til de beste europeiske julemarkedene i 2019.

Derfor blir du lykkeligere av å pynte til jul tidlig

Hvis du synes julepynt kun hører til desember, er det god grunn til å lese dette. I følge ekspertene blir man nemlig lykkeligere hvis du pynter før.

Genialt kjerringråd: Risengrynsgrøt som kokes i senga

Før brukte husmødre kasser med høy til å koke risengrynsgrøten. I dag legger vi den i senga. Her er oppskriften på risengrynsgrøt som aldri blir brent.

5 tips til vinterklar bolig

Gradene på gradestokken kryper nedover, og vi trekker oss innover. Nå er det på tide å gjøre boligen inne klar for å møte den kalde tida.

Derfor skal du gi juletreet smertestillende

Med dette geniale trikset kan du holde juletreet ditt friskt mye lengre.

Perfekt halloween-godteri for deg som vil erte barna

Halloween står for døren og da er det tid for tull og fanteri. Her er noen utspekulerte og overraskende sjokolader du kan gi barna når de ringer på...

Slik fjerner du vanskelige flekker på stoff

Vi har samlet de 11 mest vanskelige flekkene de fleste opplever i hverdagen. Se også de overraskende eksemplene på hverdagsprodukter som har et hemmelig liv som flekkfjerner. 

Derfor velger vi fliser i gangen

Er det ett rom i huset som må tåle en «trøkk», så er det entreen. Derfor gjelder det å velge et gulv som holder seg like fint, uansett forhold.

Fjern gammel maling

Riktig vedlikehold av treverk på kommoden, vinduet, døren, karmen, gjerdet eller lignende vil forlenge levetiden, og hvis du gjør ordentlig, vil resulta...

Tre veier til ny trapp

Når trappa mellom etasjene er blitt tråkket opp og ned i mange år, kan den se slitt og elendig ut. Heldigvis finnes enkle måter å fornye den på.

Genialt! Bruk damprenser til fliser, tekstiler og vinduer

En damprenser rengjør i dybden - uten bruk av kjemikalier. Bruk damprenseren til å rengjøre blant annet: fliser, vegger, ovn, tekstiler og vinduer.

Disse plantene gjør hybelen til "hjemme"

Planter er viktige i alle hjem, også for førstegangsetablerende studenter. Den grønne trenden gjør at krukker med urter, grønne bladplanter, blomstrende...