Sorter etter:
Katt
Katt Er det mulig å få hund og katt til å bli gode venner? Ja, er mulig å få hund og katt til å trives i samme hus. Her får du tips til hvordan du introdus...
Hund
Hund Alle hunder må gå i bånd eller være forsvarlig inngjerdet mellom 1. april og 20. august. Her får du vite det du trenger om båndtvang.
Hund
Hund Med vår og varmere temperaturer våkner flåtten til liv igjen. Hvis hunden din blir bitt av flått kan den bli alvorlig syk. Derfor bør du gi den et...
Hund
Hund Er du en av dem som søker trøst hos kjæledyret når filmen eller serien blir for trist eller skummel? Du er ikke alene!
Hund
Hund Over halvparten av hundene og kattene i Norge er overvektige, mener eksperter. Her får hunden og katten din noen slanketips.
Hund
Hund Lurer du på hvilken hunderase du skal velge? Da bør du prøve denne online rasevelgeren, som hjelper deg å velge riktig hund for ditt ønske og bruk.
Hund
Hund Shih Tzu er den perfekte familiehund med sitt vennlige sinn og beskjedne størrelse. Her er 10 nyttige ting å vite om hunderasen Shih Tzu for nåværende...
Hund
Hund Fransk bulldog er avlet som en familiehund. Derfor er den en svært populær hunderase. Men den er utsatt for noen helsutfordringer og adferdsmessige...
Hund
Hund I den varme årstiden er huggormbitt ganske vanlig på hund. Her får du vite hva du må gjøre hvis hunden din bites av huggorm.
Hund
Hund Valg av feil hunderase kan gi mer problemer enn hygge. Her er noen gode tips til deg som skal få deg hund.
Hund
Hund Har du hund? Eller vurderer du å skaffe deg en? Da blir du sikkert glad for å se helsegevinstene du får ved å være hundeeier.
Hund
Hund Det er nok mange av oss mennesker som skulle ønske at vi hadde hundepels på vinteren. Men for noen hunder kan vinteren bli ekstra kald.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til einar.vesthei[email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no