Sorter etter:
Kjøkken
Synes du også det er vanskelig å få av etiketter og det klistrete limet fra gamle syltetøyglass? Vi viser deg den letteste løsningen her.
Kjøkken
1 av 6 i Norge mener at deres personlige valg av matvarer påvirker miljøet, og at mindre kjøtt og matsvinn er de mest effektive tiltakene for å reduse...
Kjøkken
Visste du at du kan ha støpejernspannen hele livet hvis du renser dem riktig? Les disse rådene, så kan du fremover passe godt på pannene.
Bygge og pusse opp kjøkken
Du trenger ikke tømme lommeboka for å gjøre kjøkkenet «nytt». Her er seks tips til enkel og rimelig fornyelse av kjøkkenet.
Benkeplater
En god benkeplate som tåler litt er alfa omega for et optimalt kjøkken. Lite skal til for å ødelegge den, men det skal ikke så mye til for å fikse...
Mat
Har du eventyrlystne barn, eller voksne som fortjener en kake utenom det vanlige? Da MÅ du se disse 10 elleville kakene.
Mat
Vakuumpakking av mat har de siste årene blitt svært populært. Vi viser deg hvordan du kan vakuumpakke uten bruk av maskin.
Annet om kjøkken
Bør du skylle oppvasken før du setter den i maskinen? Hvilken vei skal bestikket stå? Her får du svaret!
Mat
Fastbrent knekk er et utbredt problem i disse førjulstider. Her lærer du hvordan du får løsnet det fra stekepanna.
Mat
Noen ganger kjøper man inn for mye mat. Da er det greit å vite at egg og meieriprodukter, som melk og ost kan legges i fryseren.
Annet om kjøkken
Vakre sølvbestikk på festdekkede bord hører jula til. En runde med pussekluten får frem den nydelige glansen – men pass på så du ikke ødelegger arvesø...
Mat
Å skjære avokado er som å sykle. Når du først har lært deg dette geniale trikset, glemmer du det aldri.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no