Ta bilde av komfyren før du reiser på ferie.
Ta bilde av komfyren før du reiser på ferie. Bilde: Getty Images

Derfor skal du ALLTID ta et bilde av komfyren din før du reiser

Med dette smarte trikser kan du lett slippe å uroe deg når du er på ferie. 

Når vi skal på ferie, er vi vanligvis i full hast med å komme ut døra for å komme til flyplassen, hytta eller til familien. Derfor er det ofte overraskende vanskelig å huske nøyaktig hvordan det så ut hjemme før man dro - og det er noe som kan skape uro på en ellers avslappende ferie. 

Husket du å slå av komfyren? 

Slo vi virkelig av lyset på badet? Låste vi inngangsdøren på vei ut til bilen, og - enda viktigere - husket vi å slå av komfyren før vi dro? Eller står hele huset i fy og flammer akkurat nå? 

Selv om det sjeldent er tilfellet, kan det være vanskelig å gi slipp på tanken når den først har satt seg fast. Heldigvis har den amerikanske nettbloggen Lifehacker funnet en veldig enkel løsning på problemet. Alt du trenger å gjøre for å unngå panikk er smarttelefonen din - og vi er ganske sikre på at du ikke har glemt dén hjemme. 

LES OGSÅ: Derfor bør du ALDRI velge et lærcover til mobilen

Slik blir du kvitt urolige tanker 

Ta et bilde av komfyren og platene din rett før du går hjemmefra. Hvis du begynner å tvile på om ud faktisk har slått av apparatene, kan du bare hente telefonen og se  selv. På den måten kan du unngå urolige tanker og i stedet nyte feriedagene hjemmefra.

Tips

Lifehacket gjelder selvfølgelig også for strykejern, rettetang og alt annet som du kan undre deg over fortsatt kan stå på hjemme. 

 

21. oktober 2019
Mer om Kjøkken

Løk - hva er forskjellen på rødløk, salatløk, sjalottløk og gul...

Hvilken løk bruker vi når vi lager mat og hva vokser i hagen? Bli kjent med rødløk, salatløk, gul løk og vårløk.

Oppskrift: Slik lager du klimavennlig dansk smørrebrød

Du kan enkelt lage “lækre” klimavennlige smørrebrød som er en favoritt for mange og som imponerer gjestene. Her får du to oppskrifter fra Knorr på...

Slik lager du en klimavennlig burger

Du kan fint fortsette å spise dine favorittretter, samtidig som du passer på klimaet. Det handler bare om å bruke de riktige ingrediensene. Her får du...

Fargerik forrett med reker, mango og avokado

Noen ingredienser passer perfekt sammen. Slik er det med reker, mango og avokado. Prøv den eksotiske varianten av en rekesalat i en versjon som appellerer til alle smakssansen. 

Hvordan fjerner man lettest etiketter fra glass?

Synes du også det er vanskelig å få av etiketter og det klistrete limet fra gamle syltetøyglass? Vi viser deg den letteste løsningen her.

Slik får du ryddig og stilfullt kjøkken

Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt lettere å rydde, og langt mer elegant.

Slik lager du en klimavennlig lasagne

Uansett om vi har ambisjoner om å kutte ned på kjøtt bruken, kan det være en utfordring å tenke kreativt når man skal handle inn til middag. derfor har Knorr utviklet en lett og god oppskrift på en klimavennlig lasagne. Få den her.

Vakker kjøkkenserie fokuserer på bæredyktighet

Den nye intuitive kjøkkenserien fra Electrolux skal hjelper deg med matlagingen og skal redusere både matsvinn og energiforbruk. Aldri før har det vært...

Klimadebatten har påvirket nordmenns matvaner

1 av 6 i Norge mener at deres personlige valg av matvarer påvirker miljøet, og at mindre kjøtt og matsvinn er de mest effektive tiltakene for å redusere...

Slik holder du støpejern rent

Visste du at du kan ha støpejernspannen hele livet hvis du renser dem riktig? Les disse rådene, så kan du fremover passe godt på pannene.

Få ut flis med dette smarte trikset

Auda, flis i fingeren! Det kan være vanskelig å fjerne, men her er et smart triks du kan prøve neste gang - nemlig olje!

Stefan reddet kjøkkenbenken med en gulvflis

Kjøkkenbenken ble stygt forbrent av en varm kjele. Men se så kul den ble med en innfelt gulvflis istedet!