Fargerik forrett med reker, mango og avokado

Noen ingredienser passer perfekt sammen. Slik er det med reker, mango og avokado. Prøv den eksotiske varianten av en rekesalat i en versjon som appellerer til alle smakssansen. 

Lag en supergod forrett med reker, mango og avokado! Enkel og smakfull – perfekt som forrett til selskap, men også til koltbordet. Under finner du en liste på hva du skal bruke og hvordan du lager den.

Ingredienser til forrett med reker:

Antall: 4 personer:

  • 300 g reker 
  • 1 mango 
  • 2 modne avokadoer 
  • 2-3 lime                                                                                      

Dressing: 

  • ½ liter creme fraiche eller rømme 
  • Saften fra 1 lime 
  • Sursøt chili 
  • Salt og pepper 
  • Evt. Litt sukker 

Tilbehør:

  • Baguett eller brød

Slik gjør du: 

Skrell mangoen og skjær fruktkjøttet av stenen. Skjær avokadoene i halve og ta ut stein, og pill av skallet. Skjær mango og avokado i biter. 

Dypp avokado bitene direkte i lime saften, slik at de ikke blir mørke eller misfarget. Bland mango og avokado med reker og anrett i en skål. Pynt evt. Med noen skiver lime. 

Rør creme fraiche og lime saften sammen, smak til med litt søt chilli, salt, pepper og litt sukker hvis du ønsker Server dressingen til salaten sammen med brød.