God planløsning = en enklere hverdag

Detaljer og små forandringer kan skape system og oversikt på kjøkkenet.
Av: Harriet Louise Bjørnson Lampe, 23. oktober 2008

Store stettglass er flotte og dekorative oppbevaringsplasser for småtomatene.

Utnytt plassen, og tenk praktisk og funksjonelt. Det er familien Dahls råd til alle som ønsker seg en «knirkefri» hverdag på kjøkkenet!

Vi ønsker stort sett å bruke minst mulig tid på rydding, leting, husstell og rengjøring. For de fleste av oss er hverdagene preget av et relativt stramt tidsskjema med jobb og fritidsaktiviteter. Og helgene ønsker vi helst å fylle med helt andre sysler enn å få huset i orden etter en travel uke.

Løsningen er å skape et praktisk og funksjonelt «system» som holder orden.

Et system som ikke tar plass, men gir plass! Et system som gir tid!
Intensjonen er at «systemet» skal være så funksjonelt og praktisk at alt går som på skinner og at vi finner det vi trenger nærmest i blinde.

Spesiallagde løsninger
- Trivielle hverdagssysler som rydding og rengjøring, er ikke favorittene mine, sier Linn Dahl. Hun har derfor innredet den nybygde boligen i Drøbak etter «alt i orden- prinsippet». Linns mann, Terje Dahl, er byggmester og boligutvikler, og er også langt over middels interessert i gode og funksjonelle boløsninger.

Ekteparet Dahl er begge svært løsningsorienterte av natur, og når den ene er både kreativ og ryddig og den andre er snekkerkyndig, blir løsningene gjerne smarte og selvlagde!

Vinn over rotet.
Tenk nøye gjennom følgende sjekkliste: Behov, god plassutnyttelse, god planløsning, funksjonelle løsninger og fleksibilitet.

Tenk også på at du bør skape et system hvor det er enkelt å få oversikten. Det er ofte bare små forandringer som skal til for at hverdagen skal gli litt lettere. La deg inspirere til en ryddig og knirkefri hverdag.

23. oktober 2008 Harriet Louise Bjørnson Lampe
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no