Interiørhjelp langt fra folk?

Trenger du interiørhjelp til feriehuset? Fjerninnredning kan være løsningen.Et sommerhus i den trangeste fjord eller ei hytte midt på vidda kan være en utfordring om behovet for interiørhjelp melder seg. Og ikke alle bor slik til at de har en interiørdesigner de trives med i nærheten. Alternativet kan være fjerninnredning.

- Jeg drar gjerne dit kunden er, men jeg må ikke. Det er godt mulig å utarbeide interiørdesignet ut fra bilder, foto og tegninger, forteller interiørdesigner Tove Meldgaard.

Fra Tromsø til Italia
Selv har hun flere ganger jobbet med interiøroppgaver i boliger flere hundre kilometer unna.
- Jeg har blant annet gjort et kjøkken i Sykkylven på Sunnmøre og et barnerom i Åsane utenfor Bergen uten at å ha satt mine ben der. Nå sitter jeg her i Oslo og jobber med et prosjekt i Tromsø, sier Meldgaard.

De fleste private som oppsøker interiørdesignere, ønsker hjelp med hjemmet. Men det behøver ikke begrense seg til boligen.
- Også fritidseiendommer blir mer og mer aktuelt. Og for noen betyr det sommerhuset i Italia. Jeg arbeider da ut i fra en befaring, dersom nødvendig, samt tegninger og bilder.

Direkte levering
Fjerninnredning uten befaring krever litt ekstra av deg som kunde. Skal interiørkonsulenten kunne utarbeide skikkelige løsninger, trengs det bl.a. nøyaktige målinger av rommet eller boligen som skal innredes.

I følge Meldgaard er det ikke bare interiørplanene som kan ordnes fra avstand.
- Det aller meste kan like gjerne ordnes herfra som på stedet. Det er f.eks. helt kurant å bestille møbler direkte til kundens adresse i utlandet. Og i og med at jeg har kontakt med en norsk eiendomsmegler som er bosatt i Italia, kan det også ordnes med håndverkere der om det er behov for det, forteller hun.
23. oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Nordmenn velger tradisjonelt og klassisk

Nordmenn liker den moderne og minimalistiske kjøkkenstilen, men velger likevel klassisk og tradisjonelt hjemme.

Nytt kjøkken med små midler

Klart det går an å få et flott og velfungerende kjøkken med små midler. Følg med på besøk i et kjøkken som ble nytt med helt egne løsninger.

Hva er beste utforming av kjøkkenet?

En effektiv arbeidsplass på kjøkkenet gjør hverdagen lettere. Men hva er den beste utforming?

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Høstens kjøkkentrender

Høstens kjøkkentrender er preget av smarte løsninger og elegant design.

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet og smarte løsninger.

Merethes Hus - kjøkkenet

Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Italiensk kjøkkenglede

Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville ha da hun skulle fornye kjøkkenet i det nyervervede huset i Drammen.

Friskt og kult kjøkken

Det gamle kjøkkenet ble som nytt med frisk tapet, stilig vinyl og smårutete fliser.

8 smarte kjøkkentips fra Inmente

Her får du åtte grunnleggende råd når du skal planlegge kjøkkenet ditt.

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Luftig kjøkkenløsning

Eneboligen fra 1973 på Bekkelagshøgda var moden for full renovering da eieren flyttet inn i sitt gamle barndomshjem. Han valgte å rive flere av veggenen...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no