Kompromissløs kjøkkendesign fra uno form

a+ er uno forms nye, eksklusive og normbrytende kjøkkendesign.

Danske uno form har i 40 år produsert tidløse kjøkkener i enestående håndverksmessig kvalitet. Med a+ introduserer de et ekstravagant nytt luksuskjøkken som smelter sammen utsøkte naturmaterialer og kjølig aluminium med strømninger fra moteverdenen. Stikkord er ekstrem luksus og fullkommen funksjonalitet.

Nye materialer og maksimal fleksibilitet
a+ er skapt for de som ønsker den absolutt beste designen og de beste materialene, og de som tør å utfordre det konvensjonelle. Stilen er internasjonal og urban i en sofistikert og stilren design med mange kombinasjons- og materialmuligheter. Elementene i a+ er bygd med utgangspunkt i en aluminiumsramme – derav navnet a+. Aluminiumskanten på skapdørene gjør det mulig å sette inn forskjellige eksklusive materialer som frontkledning. + står for "det lille ekstra" og viser til det store og eksklusive utvalget av materialer som kan plasseres i den spesielle skapdørkanten.

Luksuskjøkken i utsøkt skinn
uno forms designteam har blant annet hentet inspirasjon fra moteverdenens glamour og introduserer med a+ skinn på kjøkkenet. Et ekstravagant og eksklusivt materiale som skaper en luksuriøs og personlig atmosfære i husets mest aktive rom. Det pene naturskinnet, som kommer i fargene svart, brunt og cognac, står i fin kontrast til den enkle og elegante aluminiumsrammen. Kombinasjonen av skinn og metall gir et minimalistisk uttrykk, mens skinnets struktur og bløthet tilfører stilen et avslappet preg. Skinnet er av absolutt beste kvalitet og er overflatebehandlet med en spesiell impregnering som gjør det rengjørings- og vedlikeholdsvennlig.

Stilig retro med linoleum
Liker du ikke skinn på kjøkkenet, kan du velge mellom en lang rekke andre utsøkte materialer til skap- og skuffefronter. Blant annet naturproduktet linoleum, som har fått en sterk renessanse i den moderne boligen. Med a+ revitaliserer uno form dette tradisjonsrike materialet og overfører det til en nytenkende og ultramoderne design. Linoleum har en bløt, varm og innbydende finish og er særdeles slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Minimalisme med farge og glød
Med et stort sortiment av dekorativ trefiner og fargede laminater tilfører a+ en ny varme og glød til de siste årenes ultralyse minimalisme. Med mørke og eksotiske tresorter som wengé, zebrano og teak blir det skapt et eksklusivt og personlig kjøkkenmiljø som tar et endelig oppgjør med den overdrevne bruken av hvitt. De elegante tresortene er pene og virkningsfulle alene, men får en ny og frekk karakter når de mikses med hverandre eller kombineres med linoleum, skinn eller en av uno forms fargede laminater. Laminatene fås i flere farger og med forskjellige overflater, fra elegant velourmat til superblank high gloss og metallic.

a+ er innovativ og kompromissløs kjøkkendesign for de kresne og for individualister med sans for detaljer og sublim funksjonalitet.

a+ er i butikkene januar 2007 og forhandles av uno forms egne butikker og av førende kjøkkenspesialister.

Du finner nærmeste forhandler ved å ringe +45 98632944 eller gå til www.unoform.dk

23. oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Nordmenn velger tradisjonelt og klassisk

Nordmenn liker den moderne og minimalistiske kjøkkenstilen, men velger likevel klassisk og tradisjonelt hjemme.

Nytt kjøkken med små midler

Klart det går an å få et flott og velfungerende kjøkken med små midler. Følg med på besøk i et kjøkken som ble nytt med helt egne løsninger.

Hva er beste utforming av kjøkkenet?

En effektiv arbeidsplass på kjøkkenet gjør hverdagen lettere. Men hva er den beste utforming?

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Høstens kjøkkentrender

Høstens kjøkkentrender er preget av smarte løsninger og elegant design.

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet og smarte løsninger.

Merethes Hus - kjøkkenet

Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Italiensk kjøkkenglede

Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville ha da hun skulle fornye kjøkkenet i det nyervervede huset i Drammen.

Friskt og kult kjøkken

Det gamle kjøkkenet ble som nytt med frisk tapet, stilig vinyl og smårutete fliser.

8 smarte kjøkkentips fra Inmente

Her får du åtte grunnleggende råd når du skal planlegge kjøkkenet ditt.

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Luftig kjøkkenløsning

Eneboligen fra 1973 på Bekkelagshøgda var moden for full renovering da eieren flyttet inn i sitt gamle barndomshjem. Han valgte å rive flere av veggenen...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no