Planlegg kjøkkenet

Det er ikke verdens største kjøkken. Men det er god plass til et stor spisebord, og ikke minst - siste nytt innen kjøkkenteknologi.

All oppbevaring i nedre del av kjøkkenet er skuffer  - med plass til matforråd, kjeler og mye mer. Induksjonstopp fra Siemens, benkeplater i svart laminat fra Sentens, vifte fra Fläktwoods
All oppbevaring i nedre del av kjøkkenet er skuffer  - med plass til matforråd, kjeler og mye mer. Induksjonstopp fra Siemens, benkeplater i svart laminat fra Sentens, vifte fra Fläktwoods.
Dette er også et kjøkken som er bygget for å kunne forandres og moderniseres.

Det ble valgte å satse på en klassisk kjøkkeninnredning, hvit med få detaljer. Kjøkkenet kommer fra Sentens og er å få kjøpt i Electrolux Home-butikkene.

Den svart/ hvitt-mønstrete tapeten og de svarte benkeplatene er detaljene som gir et moderne og personlig kjøkken.

– Tanken var at man skulle kunne gjøre endringer på kjøkkenet ved hjelp av beskjedne virkemidler, sier Diana, som bor i huset med mann og to barn.

– Veggene er lette å male eller tapetsere hvis man har lyst til det, og benkeplatene er ganske lette å skifte.

Praktisk oppvask
– Alle satser på glatte skapdører i dag, men vi ville ha noe klassisk. Først vurderte vi benkeplate i stein – men jeg er glad for at vi valgte laminat. Det gir mindre støy, og ingenting går i stykker, sier Diana.

Klassisk, men moderne stil på kjøkkenet.
Klassisk, men moderne stil på kjøkkenet.

Oppvaskkummen er nedfelt og uten kant – det er derfor ingen risiko for at gamle matrester, og annet som er vanskelig å fjerne, samler seg. Den er også utstyrt med såpedispenser. Det er en liten detalj, men svært smart, ler Diana.

Husets gamle kjøkken var fra starten av 80-tallet, da huset ble bygget. Ønsket var at det nye kjøkkenet skulle ha bra med arbeidsflater, et moderne uttrykk og enkelt kunne forandres.

Et moderen uttrykk styres ikke bare av farge og form, men også av teknikk. I dette kjøkkenet finnes alle nyheter: dampovn, induksjonstopp og mikrobølgeovn kombinert med grill. Alt i rustfritt stål.

Alle disse smarte løsningene gjør kjøkkenet funksjonelt og lettstelt. Det er velegnet for et praktisk småbarnsliv. Ønsker man forandring, kommer man langt med nye benkeplater og litt ny farge på veggene.

23. oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Nordmenn velger tradisjonelt og klassisk

Nordmenn liker den moderne og minimalistiske kjøkkenstilen, men velger likevel klassisk og tradisjonelt hjemme.

Nytt kjøkken med små midler

Klart det går an å få et flott og velfungerende kjøkken med små midler. Følg med på besøk i et kjøkken som ble nytt med helt egne løsninger.

Hva er beste utforming av kjøkkenet?

En effektiv arbeidsplass på kjøkkenet gjør hverdagen lettere. Men hva er den beste utforming?

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Høstens kjøkkentrender

Høstens kjøkkentrender er preget av smarte løsninger og elegant design.

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet og smarte løsninger.

Merethes Hus - kjøkkenet

Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Italiensk kjøkkenglede

Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville ha da hun skulle fornye kjøkkenet i det nyervervede huset i Drammen.

Friskt og kult kjøkken

Det gamle kjøkkenet ble som nytt med frisk tapet, stilig vinyl og smårutete fliser.

8 smarte kjøkkentips fra Inmente

Her får du åtte grunnleggende råd når du skal planlegge kjøkkenet ditt.

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Luftig kjøkkenløsning

Eneboligen fra 1973 på Bekkelagshøgda var moden for full renovering da eieren flyttet inn i sitt gamle barndomshjem. Han valgte å rive flere av veggenen...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no