Sort og sofistikert kjøkkenluksus fra uno form

’Black Oak’ fra Uno Form er stilig kjøkkendesign basert på luksus og passer til deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og et sterkt individuelt look.
Etter en periode med obligatorisk hvite kjøkken er kjøkkenmoten for alvor gått i sort. Ikke siden 1970-tallets laboratoriebeisede benkeplater har den markante ikke-farven vært så fremtredende som i dag. Men sort er ikke bare sort. Hos uno form, som i år feirer 40-årsjubileum, går design og trender hånd i hånd med et sublimt håndverk og de aller beste materialene på markedet.

Sort helt gjennom
Med luksuskjøkkenet Black Oak bekrefter uno form nok en gang sin ledende posisjon som produsent av danske kvalitets- og designkjøkken. Med sin fengslende grafiske enkelhet og harmoniske proporsjoner forener kjøkkenet overbevisende design og funksjonalitet. Også materialmessig er Black Oak helt unikt, da treet (italiensk poppel) er helt gjennomfarget med sort plantefarge og ikke bare overflatebeiset. Gjennomfargingen sikrer at elementene har en ekstrem holdbarhet. På kjøkkenet, som jo er en daglig arbeidsplass, betyr det blant annet at striper og hakk ikke synes slik som de gjør på en beiset overflate, hvor slag og skrammer uunngåelig vil avsløre treets lyse kjerne. Dessuten får den sorte fargen en vakker dybde, som blir ytterligere fremhevet av treets årringer. Elementene fremstår med et mykt stoffpreg og en varme som passer til det stramme designet og den maskuline fargen.

Mix & match
Med uno forms store program av elementer og tilbehør kan du skape ditt individuelle kjøkken, slik at det passer akkurat til ditt behov og din personlige smak. Miks f.eks. Black Oak underskap med over- eller høyskap i en annen farge eller materiale. Sort passer til det meste og tilfører både andre tresorter, kvaliteter og rommet en stor grad av eleganse og eksklusivitet.

Med Black Oak bygger uno form videre på sin lange tradisjon for å lage ypperlige og innovative kjøkken. Trygt forankret i Arne Munchs idé om det tidløse og funksjonelle kjøkken, men plassert inn i et moderne og fremoverrettet design, signaliserer Black Oak høy internasjonal stil uttrykt i det beste av dansk design.

23. oktober 2008
Mer om Kjøkkeninnredning

Nordmenn velger tradisjonelt og klassisk

Nordmenn liker den moderne og minimalistiske kjøkkenstilen, men velger likevel klassisk og tradisjonelt hjemme.

Nytt kjøkken med små midler

Klart det går an å få et flott og velfungerende kjøkken med små midler. Følg med på besøk i et kjøkken som ble nytt med helt egne løsninger.

Hva er beste utforming av kjøkkenet?

En effektiv arbeidsplass på kjøkkenet gjør hverdagen lettere. Men hva er den beste utforming?

Nytt kjøkken på 1-2-3

Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å få et nytt kjøkken. Med enkle grep kan du friske opp og fornye mye.

Høstens kjøkkentrender

Høstens kjøkkentrender er preget av smarte løsninger og elegant design.

Kjøkkeninnredning - nye impulser og idéer

For å få et grep om mulighetene, kan det være lurt å besøke byggevarehusene og kikke litt på utstillingsmodellene.

Tidløs eleganse på kjøkkenet

Etter omfattende ombygging har et ekteparet på Ullern byttet ut sitt gamle 1970-talls kjøkken med et nytt tidløst landkjøkken, preget av høy kvalitet og smarte løsninger.

Merethes Hus - kjøkkenet

Slik ble kjøkkenet i Merethes hus.

Klassisk og funksjonelt kjøkken

Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Kjøkkenet skulle passe inn i en gård fra 1800-tallet, men ha moderne løsninger slik at det også ble...

Italiensk kjøkkenglede

Italiensk kjøkkenglede i 70-tallshus. Hvit høyglans og oljet mahogni, brede skuffer og lange arbeidsbenker. Mariann Wessel Fevang visste hva hun ville ha da hun skulle fornye kjøkkenet i det nyervervede huset i Drammen.

Friskt og kult kjøkken

Det gamle kjøkkenet ble som nytt med frisk tapet, stilig vinyl og smårutete fliser.

8 smarte kjøkkentips fra Inmente

Her får du åtte grunnleggende råd når du skal planlegge kjøkkenet ditt.

Rommelig på Risløkka

På dette kjøkkenet er trivselsfaktoren høy. Her foregår alt fra matlaging til lekselesing.

Slitesterkt kjøkken for aktiv familie

Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt...

Luftig kjøkkenløsning

Eneboligen fra 1973 på Bekkelagshøgda var moden for full renovering da eieren flyttet inn i sitt gamle barndomshjem. Han valgte å rive flere av veggenen...

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no