10 geniale ting til kjøkkenet

Her er kjøkkendingsene du ike visste at du trengte - før nå!

 • Kaffemaskinen med Wifi som har kaffen klar når du våkner. 

  Via en app kan du styre når du vil ha en kopp kaffe - for eksempel til en fast tid hver dag, hver morgen når du våkner (Appen vekker deg når kaffen er klar) eller når du kommer hjem. Kommer på markedet i mars 2015. 

 • Kok tevann fra godstolen

  iKettle er fra samme produsent som kaffemaskinen på forrige side. Via en app styrer du når du ønsker deg varmt vann. 

  iKettle kan for eksempel kjøpes gjennom Coolstuff.no

 • Denne passer på eggene dine

  Med dette eggbrettet vil du aldri gå tom for egg. Via en app kan du sjekke hvor mange egg du har i kjøleskapet mens du står i butikken. Egg Minder vet når du har satt inn et egg, og vil kunne varsle deg med en diode når egget begynner å nærme seg utløpsdato. Kan bestilles via quirky.com eller Ebay

 • Aldri mer hardt smør

  Du kjenner  deg sikkert igjen i denne situasjonen: du skal smøre deg matpakke, smøret fra kjøleskapet er hardt som stein og brødskiva ender opp som en haug av smuler.

  Denne smørkniven er løsningen! Den leder varme fra din kroppsvarme på noen sekunder slik at det blir lettere å smøre brødskiva. Tilgjengelig på Ebay.  

 • Kakespade med musikk

  Feire bursdag eller en annen høytid? Her er kakespaden som spiller 'Happy Birthday', 'Jingle Bells', the 'Wedding March' eller 'For He's a Jolly Good Fellow'. 

 • Levende blomster uten grønne fingre

  Blomsterpotten Parrot Pot har innebygde sensorer som måler jordens fuktighet og hvor mye sollys din potteplante får. Potten har egen to liters vanntank. Den måler og analyserer når det trengs vann, og vanner etter behov. All data får du på mobilen.

  Når det begynner å bli tomt for vann går den i sparemodus, og det finnes også en variant som kan vanne plantene dine i opp til tre uker. Lanseres i løpet av året. 

 • Perfekte mål – hver gang

  Med dette settet måleskjeer får du eksakt den mengden du trenger. Skrapefunksjonen fjerner det overflødige.

  Kan bestilles her.  

 • Her er din personlige bartender! 

  Her er drinkmaskinen som på sekunder lager den drinken du vil ha via mobilen - du kan velge mellom 300 forskjellige drinker.

 • Dobbel stekeovn

  Samsung presenterte nylig denne smarte stekeovnen (Flex Duo Dual Door Oven) som løser problemet med å varme to ulike matretter i ovnen samtidig på forskjellige temperaturer. Dette gjør du ved å dele ovnen ved behov. Skal du bare varme en rett trenger du bare bruke halve ovnen. 

 • Smart alternativ til plastfolie

  Slipp strevet med plastfolie og bruk disse nyttige gummitrekkene til å dekke til og ta vare på mat. De kan strekkes ut til ønsket størrelse, og også brukes som lokk på bokser.

  Kan for eksempel kjøpes på Ebay

Vis alt innhold
29. januar 2015
Mer om Kjøkkenmaskiner

Kan man koke det samme vannet to ganger?

Er du redd for å koke det samme vannet to ganger? Du er ikke alene. Men nå avliver forskere myten. 

Derfor bør du putte en sitron i oppvaskmaskinen

Har du lagd noe syrlig og sitter igjen med en halv sitron? Ikke kast restene i søpla! Oppvaskmaskinen din elsker nemlig sitron!

Derfor må du ikke sette glassene opp-ned

Setter du glassene opp ned for å forhindre at de støver ned? Da risikerer du å ødelegge glassene permanent.

Så lett rengjør du mikroen med sitron

Vi tester knepet som tryller bort den inngrodde skitten i mikrobølgeovnen på bare noen minutter. Alt du trenger er en sitron! 

Plassmangel i kjøkkenskapet? Disse 9 tingene må ut

Det fyller seg raskt opp i kjøkkenskapene - vi hjelper deg med å rydde!

5 smarte kjøkkenmaskiner med wifi som gjør livet enklere

Vi bruker apper og elektroniske maskiner daglig. Hvorfor ikke la appene gjøre jobben på kjøkkenet også? Her er 5 smarte kjøkkenmaskiner som gjør hverdag...

Vasker du opp i en skitten oppvaskmaskin?

Har du husket å rense oppvaskmaskinen? Den kan nemlig gjemme på ubehagelige overraskelser.

Derfor bør du skaffe deg en "slow cooker"

Har du vurdert å skaffe deg en langtidskoker? Her er hvorfor - eller hvorfor ikke - du bør ha en stående.

Rengjør blenderen på 30 sekunder

Det kan være tungvint å vaske blenderen. Heldigvis finnes det et enkelt triks som løser problemene på bare noen sekunder.

Rengjort disse i det siste?

Når rengjorde du egentlig kaffetrakteren, vannkokeren, vaffeljernet eller mikrobølgeovnen sist? Slik gjør du det rent!

Test av kaffemaskiner

Er du en kresen kaffedrikker? Da vet vi hva du bør ønske deg til jul. De siste månedene har Vi i villa testet tre frittstående kaffemaskiner i topp­sjik...

Høstens heteste kaffetrender

Nordmenn ligger på verdenstoppen i kaffedrikking. Vi drikker i snitt 4,5 kopper kaffe hver dag og vi nyter mer og mer kaffe mot slutten av året.

Test av espressomaskiner

Vi tester fire forskjellige espressomaskiner. Her er det noe for enhver smak enten du liker lekkert design, smarte funksjoner eller vil ha flere kaffe­m...

Kaffe for den kresne

Utvalget av kaffemaskiner blir stadig større, med priser fra rundt 2000 kroner og oppover. Men før du kjøper en espressomaskin, er det flere ting du...