På Valentine’s day, som kveldskos eller på skitur – varm sjokolade er en favoritt for både store og små. Ekstra luksus som biter av marshmallows og krem øker kosefaktoren. Vil du virkelig imponere (på en måte som i tillegg gir deg muligheten til å bruke rester av kremfløte), topper du opplevelsen med et kremhjerte.
Frosne kremhjerter til kakaoen
Du trenger:
- Kremfløte
- En hjerteform i silikon (men andre former fungerer selvfølgelig like bra)
- Melk
- Kakaopulver
- Mini-marshmallows eller annen topping etter ønske
Se også Tara Måltids kakaoppskrift her.
Slik gjør du:
- Visp kremen (Har du ikke visp? Se hvordan du visper uten visp her!)
- Plasser ferdigvispet krem i formen
- Legg i fryseren i noen timer
- Trykk ut hjerter fra formen og legg forsiktig over i rykende varm kakao rett før servering
- Topp herligheten med mini-marshmallows hvis du har
- Nyt!
Vil du ha flere tips og triks til hjem og hage? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!