kakao med krem
Ekstra romantisk kopp med varm sjokolade. Bilde: Emelie Åberg och Sara Åhlström

Lag kremhjerter i kakaoen

Lite slår en deilig kopp med varm kakao på kalde dager. Ekstra søtt blir det om du topper den med et kremhjerte. Her får du oppskriften!

På Valentine's day, som kveldskos eller på skitur – varm sjokolade er en favoritt for både store og små. Ekstra luksus som biter av marshmallows og krem øker kosefaktoren. Vil du virkelig imponere (på en måte som i tillegg gir deg muligheten til å bruke rester av kremfløte), topper du opplevelsen med et kremhjerte. 

Frosne kremhjerter til kakaoen

Du trenger:

  • Kremfløte
  • En hjerteform i silikon (men andre former fungerer selvfølgelig like bra)
  • Melk
  • Kakaopulver
  • Mini-marshmallows eller annen topping etter ønske 

Se også Tara Måltids kakaoppskrift her.

Slik gjør du:

  1. Visp kremen (Har du ikke visp? Se hvordan du visper uten visp her!)
  2. Plasser ferdigvispet krem i formen
  3. Legg i fryseren i noen timer
  4. Trykk ut hjerter fra formen og legg forsiktig over i rykende varm kakao rett før servering
  5. Topp herligheten med mini-marshmallows hvis du har
  6. Nyt!

Vil du ha flere tips og triks til hjem og hage? Meld deg på vårt nyhetsbrev her! 

8. februar 2017