Markedet er fullt av smarte løsninger som hjelper deg å holde orden på kjøkkenet.
Markedet er fullt av smarte løsninger som hjelper deg å holde orden på kjøkkenet. Bilde: DESIGNA

Slik får du ryddig og stilfullt kjøkken

Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt lettere å rydde, og langt mer elegant.  

 

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hjemmet. Her bruker vi mange timer, både til arbeid og for å hygge oss. Derfor ønsker de fleste av oss å holde kjøkkenet ryddig, rent og uten for mye forstyrrende elementer, men det kan være utfordrende på et rom med så mye aktivitet og utstyr.

Men det er et stadig økende tilfang av smarte produkter og løsninger til kjøkkenet, som gjør oppbevaring enklere, mindre plasskrevende og mer elegant. Her er et par favoritter.    

Integrert avfallsløsning

Frittstående avfallsbøtte tilhører fortiden. En integrert løsning lar deg velge avfallsdunker etter behov, og bruke gulvplassen til andre, mer tiltalende gjenstander.  

Høyskap med fulltuttrekk

Dype skap med full takhøyde har stor lagringsplass, men kan være vanskelig å utnytte fullt i det daglige. Med skap med fullt uttrekk får du derimot meget god tilgang. 

Lekre bestikkinnsatser

Bestikkinnsatser kan romme mer enn bare bestikk. Og med innsats i lekker eik, får skuffen også et klassisk, vakkert preg. 

Krydderskuff

Å dedikere en hel skuff til bare krydder er også en mulighet. 

Nedfellbar kjøkkenvifte

Lei av å stange i kjøkkenvifta? Eller tørke den for fett og smuss annenhver uke? Da kan du vurdere en stilig, nedfellbar vifte fra Siemens.

Skap med tandemuttrekk

Dette smarte skapet fra Designa har et såkalt "tandemuttrekk", som lar deg oppbevare ting i både skapet og i døra. Skaphyllene skyves automatisk inn og ut, ettersom du åpner og lukker døra. 

Krydderhylla i skapdøra

Innsiden av skapdørene våre brukes sjelden til noe fornuftig. Men med denne smarte, innvendige hylla fra Designa, får man plass til krydder og andre småvarer. 

Nedfellbart strømuttak

I vår digitale tidsalder er ingen rom fri for dataenheter eller andre tekniske duppeditter. Men du vil helst slippe overflødige stikkontakter eller ledningssurr midt i bolledeigen, så da kan kanskje denne nedfellbare power porten være interessant?

 

Alle bildene i saken er hentet fra DESIGNA, hvis ikke annet er oppgitt. 

8. februar 2018
Mer om Kjøkken

Slik lager du en klimavennlig burger

Du kan fint fortsette å spise dine favorittretter, samtidig som du passer på klimaet. Det handler bare om å bruke de riktige ingrediensene. Her får du oppskriften på en knallgod burger, som både er god på smaken og samvittigheten. 

Fargerik forrett med reker, mango og avokado

Noen ingredienser passer perfekt sammen. Slik er det med reker, mango og avokado. Prøv den eksotiske varianten av en rekesalat i en versjon som appeller...

Hvordan fjerner man lettest etiketter fra glass?

Synes du også det er vanskelig å få av etiketter og det klistrete limet fra gamle syltetøyglass? Vi viser deg den letteste løsningen her.

Slik lager du en klimavennlig lasagne

Uansett om vi har ambisjoner om å kutte ned på kjøtt bruken, kan det være en utfordring å tenke kreativt når man skal handle inn til middag. derfor har Knorr utviklet en lett og god oppskrift på en klimavennlig lasagne. Få den her.

Vakker kjøkkenserie fokuserer på bæredyktighet

Den nye intuitive kjøkkenserien fra Electrolux skal hjelper deg med matlagingen og skal redusere både matsvinn og energiforbruk. Aldri før har det vært...

Klimadebatten har påvirket nordmenns matvaner

1 av 6 i Norge mener at deres personlige valg av matvarer påvirker miljøet, og at mindre kjøtt og matsvinn er de mest effektive tiltakene for å redusere...

Slik holder du støpejern rent

Visste du at du kan ha støpejernspannen hele livet hvis du renser dem riktig? Les disse rådene, så kan du fremover passe godt på pannene.

Få ut flis med dette smarte trikset

Auda, flis i fingeren! Det kan være vanskelig å fjerne, men her er et smart triks du kan prøve neste gang - nemlig olje!

Stefan reddet kjøkkenbenken med en gulvflis

Kjøkkenbenken ble stygt forbrent av en varm kjele. Men se så kul den ble med en innfelt gulvflis istedet!