Slik får du ryddig og stilfullt kjøkken

Kjøkken

Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt lettere å rydde, og langt mer elegant.  

 

Markedet er fullt av smarte løsninger som hjelper deg å holde orden på kjøkkenet.
Markedet er fullt av smarte løsninger som hjelper deg å holde orden på kjøkkenet. Bilde: DESIGNA

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i hjemmet. Her bruker vi mange timer, både til arbeid og for å hygge oss. Derfor ønsker de fleste av oss å holde kjøkkenet ryddig, rent og uten for mye forstyrrende elementer, men det kan være utfordrende på et rom med så mye aktivitet og utstyr.

Men det er et stadig økende tilfang av smarte produkter og løsninger til kjøkkenet, som gjør oppbevaring enklere, mindre plasskrevende og mer elegant. Her er et par favoritter.    

Integrert avfallsløsning

Frittstående avfallsbøtte tilhører fortiden. En integrert løsning lar deg velge avfallsdunker etter behov, og bruke gulvplassen til andre, mer tiltalende gjenstander.  

Les også:

Få nytt bad med små og enkle forandringer

Interiørdesigner Halvor Bakke forteller at du kan få et helt nytt bad med små interiørgrep. Sjekk tipsene hans her!

Høyskap med fulltuttrekk

Dype skap med full takhøyde har stor lagringsplass, men kan være vanskelig å utnytte fullt i det daglige. Med skap med fullt uttrekk får du derimot meget god tilgang. 

Lekre bestikkinnsatser

Les også:

Gjør det selv: Bygg en returstasjon

Stina Abenius var lei av alle kassene med tomme glass og aviser. Nå er alt gjemt i hjemmets «returstasjon». Du kan lett ­snekre en selv, eller som...

Bestikkinnsatser kan romme mer enn bare bestikk. Og med innsats i lekker eik, får skuffen også et klassisk, vakkert preg. 

Krydderskuff

Å dedikere en hel skuff til bare krydder er også en mulighet. 

Les også:

Derfor er Zalo ”skadelig med langtidsvirkning for liv i vann”

Det populære oppvaskmiddelet har fått ny, illevarslende advarsel.

Nedfellbar kjøkkenvifte

Lei av å stange i kjøkkenvifta? Eller tørke den for fett og smuss annenhver uke? Da kan du vurdere en stilig, nedfellbar vifte fra Siemens.

Skap med tandemuttrekk

Dette smarte skapet fra Designa har et såkalt "tandemuttrekk", som lar deg oppbevare ting i både skapet og i døra. Skaphyllene skyves automatisk inn og ut, ettersom du åpner og lukker døra. 

Krydderhylla i skapdøra

Innsiden av skapdørene våre brukes sjelden til noe fornuftig. Men med denne smarte, innvendige hylla fra Designa, får man plass til krydder og andre småvarer. 

Nedfellbart strømuttak

I vår digitale tidsalder er ingen rom fri for dataenheter eller andre tekniske duppeditter. Men du vil helst slippe overflødige stikkontakter eller ledningssurr midt i bolledeigen, så da kan kanskje denne nedfellbare power porten være interessant?

 

Alle bildene i saken er hentet fra DESIGNA, hvis ikke annet er oppgitt. 

8. februar 2018
Mer om Kjøkken

Få ut flis med dette smarte trikset

Kjøkken Auda, flis i fingeren! Det kan være vanskelig å fjerne, men her er et smart triks du kan prøve neste gang - nemlig olje!

Stefan reddet kjøkkenbenken med en gulvflis

Kjøkken Kjøkkenbenken ble stygt forbrent av en varm kjele. Men se så kul den ble med en innfelt gulvflis istedet!