Sorter etter:
Øvrig
Annonsørinnhold
Øvrig Få tilbud på strøm fra flere leverandører
Sikkerhet
Sikkerhet Mange produkter tilbakekalles fordi de kan være direkte farlige å bruke. Sjekk om du har noen slike tilfeller på denne oversiktlige lista.
Sikkerhet
ANNONSØRINNHOLD
Sikkerhet Mange har lyst på en elektronisk dørlås i boligen, men er usikker på monteringen. Du kan selvfølgelig sette bort jobben til en profesjonell montør,...
Annet om boligen
Annet om boligen Natt til søndag 28. oktober går vi inn i vintertid, og skrur klokka én time tilbake. Men til neste år blir det andre boller.
Sikkerhet
Sikkerhet Folk har mistet oversikten over hvor mange batteriladere de har i huset. Virvaret av ladere kan i verste fall skape brann, mener If.
Sikkerhet
Sikkerhet Svindel, spam, virus og hacking via e-post rammer mange. Her lærer du hvordan du beskytter deg.
Sikkerhet
ANNONSØRINNHOLD
Sikkerhet Mange velger å installere elektronisk dørlås. For familien Slettum Fredriksen i Rygge har det gitt en helt ny hverdag. Den fremste fordelen er at de...
Skadedyr
Skadedyr Det finnes bare tre viltlevende slanger i Norge, men du kan også ha slanger som kjæledyr. Her er listen over lovlige slanger i Norge.
Forsikring
Forsikring Rens sluket, sikre løse gjenstander og pakk ned trampolinen. Så slipper du å rammes av høststormene.
Skadedyr
Skadedyr Hoggormen er Norges eneste giftige slange. Men hvordan kjenner du igjen en hoggorm, hvordan blir du kvitt hoggorm rundt huset og hytta og hvor farlig...
Skadedyr
Skadedyr Nylig ble et nytt insekt oppdaget i Oslo og Bergen. Det nye skadedyret har fått navnet perlekre og er slektninger av skjeggkre og sølvkre.
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Dårlig trådløst nett er frustrerende, men heldigvis finnes det enkle triks for å bedre dekningen i hele huset.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no