Getty Images
Getty Images

Årets mest populære artikler på Viivilla.no

Topp 10 mest leste - og likte - artikler fra året som har gått.

Vi har jobbet hardt i hele år for å produsere seriøse og gode artikler som skaper engasjement. Vi har gitt tips og råd basert på gode kilder og publisert innhold med kvalitet.

Vi skal jobbe akkurat like hardt - eller hardere - for å lage like gode artikler neste år. Frem til neste husmortriks, Ikea-hack eller DIY-guide, kan du sjekke ut 2015's mest leste artikler på Viivilla.no.

1. Badet som kostet 617 kroner

Har du hørt om svensken som bygget bad på budsjett? Denne artikkelen er årets mest leste, mye fordi den ble delt og likt i dagesvis på Facebook. Les hele artikkelen HER!

2. Byggereglene som skapte nabokrangel

De nye reglene skremte tydeligvis veldig mange, fordi denne artikkelen ble årets nest mest leste i hele år. Les mer om reglene som skremte Huseiernes Landsforbund HER!

3. Oppskriften på platting

Mange huseiere ønsker platting, men prosjektet virker ofte altfor dyrt og omfattende. I april skrev vi om hvordan du enkelt lager en platting selv, og artikkelen ble superpopulær. Nysgjerrig på fremgangsmåten? Les artikkelen HER!

4. Hva du kan bruke Silicia gel-posene tilSåkalte "listicles" - artikler basert på lister - går som regel ganske bra på sosiale medier. Dette var den mest populære "listicle"-saken vår i år, og handlet om forskjellige ting du kan bruke de små posene som dukker opp overalt til. Les den HER!

5. 11 ting du kan bruke paller til

 Paller har de siste årene blitt populære møbler, og vi hadde 11 kreative tips til hva du kunne gjøre med dem. Inspirert? Se flere bilder HER!

6. En hel haug oppbevaringsidéer


Viivilla.no er basert på å blant annet gjøre livet ditt enklere, og disse 17 knepene gjorde akkurat det. Blant annet hvordan man best bretter sengetøy, stabler sko og organiserer undertøy. Les hele artikkelen HER!

7. Hvordan man får langpannen ren og pen

 

Visste du at langpannen kan rengjøres med cola? Det visste ikke vi, og ikke leserne våre heller. Artikkelen havnet på topp 10-listen over de mest leste artiklene fra 2015; har du ikke lest den? Gjør det HER!

8. Det store Ikea-hakk-mysteriet

 

Årets internett-fenomen var om kjolen var svart og blå eller gull og hvit. Her i Norge, derimot, lurte vi på hvorfor Ikea-koppene har et hakk på undersiden. Vet du fremdeles ikke hvorfor? Se svaret HER!

9. Bakepulver og eddik gjør komfyren skinnende ren

 

Platetoppen er noens store frustrasjon, og i november hadde vi endelig svaret på hvordan du får den ren og pen igjen. Ikke fått med den hemmeligheten? Bli oppdatert HER!

10. Fyren fra New Zealand

 

Den siste på topp 10-listen over årets mest populære artikler er en video av en mann med fantastiske evner. Vi skal selvfølgelig ikke avsløre hva det er han gjør med kubben; gå heller inn og se den stilige videoen HER!

29. desember 2015
Mer om Annet om boligen

Nå inntar villsvinene Norge

Forsker spår Norge kan få en bestand på 100.000 villsvin innen 25 år. 

Dette enkle trikset får deg til å falle i søvn

Det kan være frustrerende å ligge lys våken til langt på natt – særlig hvis du skal tidlig opp neste morgen. Men heldigvis finnes det råd! Et nytt...

Lim guide – velg den riktige limtypen

Universallim, kontaktlim, trelim, superlim, epoxylim… Lim finnes i mange forskjellige former og det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Se...

Nå kan du bli kvitt skrotet ditt med mobilen

Glem avfallscontainere, sekker, egenlevering av søppel og tunge løft. Nå kan du bli kvitt skrotet ved å ta et bilde av det, og få noen til å kaste det for deg. 

6 ting ved kvinner menn ikke kan motstå

Mannehjernen er automatisk innstilt på å finne en kvinne som kan føre genene hans videre. Her er de seks tingene menn finner mest attraktivt med kvinner...

10 ting med vinteren alle foreldre kjenner til

Barn er herlige. Vinter er flott. Men sammen kan de to by på utfordringer vi foreldre bærer med oss resten av livet.

Trikset som lar deg finne riktig nøkkel

Lei av å aldri finne nøkkelen du trenger? Da skal du se dette enkle, men helt geniale trikset. 

Kan denne sprayen erstatte isskrapen?

Å skrape is av bilvinduer er tidkrevende, kjedelig og kaldt. Men denne sprayen kan spare deg for bryet.

Derfor MÅ du fjerne snøen fra bilen

Gidder du ikke koste bilen ren for snø? Da utsetter du deg selv og andre for fare - og førerkortet ditt kan ryke.

Nå får du vrakpant for campingvogna og bobilen

Fra nyttår ble vrakpantordningen utvidet - nå kan du blant annet få vrakpant for den gamle campingvogna eller bobilen. Men ikke alle vil ta i mot vraket ditt

Slik slipper du flatt bilbatteri i vinter

Bli flinkere til å vedlikeholde bilbatteriet og unngå å ikke få startet bilen i kulda.

1,7 millioner nordmenn har mistet NRKs FM-kanaler

Onsdag 20. september ble FM-båndet kuttet på Østlandet. Kommersielle kanaler vil fortsette å bruke FM frem til 13. desember, men etter desember er det...

20 geniale iPhone-triks

Vi blir overrasket hvis du kjenner til alle disse smarte iPhone-triksene. 

12 takrenner som er seg selv nok

Alle takrenner har samme funksjon. Men ikke alle takrenner har likt utseende. Disse 12 vannførerne tør å skille seg ut fra mengden.

Mistet telefonen i do? Da bør du gjøre dette!

Slik redder du din kjæreste eiendel fra druknedøden.