Het design

Du behøver ikke lenger velge kjedelige, hvite panelovner om du må varme huset med elektrisitet. Her er tre hete designer.


Under vinduet er det montert varmelist.
Panelovner har vært ensbetydende med betydd hvite, kjedelige flak som har bydd på problemer i forhold til innredningen. Men det er ikke lenger grunn til å gremme seg over stygge varmeovner, for elektriske varmeovner har blitt hotte.

Granittovner
LVI  fører varmeovner i støpt granitt. Termostaten er plassert på baksiden for ikke å forstyrre den stramme designen. Med den rene, enkle designen i støpt granitt glir disse ovnene like lett inn i det minimalistiske hjemmet så vel som i den rustikke stilen på hytta. Ovnene kommer i fire farger: hvit, grå granitt, sandfarget granitt og koksgrå granitt.

Glassovner
Fra Nobø får du Safir, lekre ovner som består av 4 mm tykke glassplater. Du kan velge mellom to varianter. Den ene er glassklar, og dermed gjennomsiktig. Det gjør at ovnen forsvinner mer i interiøret. Den andre varianten er glassovn med motiv. Her blir varmeovnen som et eget kunstverk i stua. Du kan enten velge et av Nobøs standardmotiver, eller motiv og farger som du selv ønsker i forhold til interiøret den skal plasseres inn i.

Varmelist
Hvis du helst vil glemme hele ovnen, kan du alltids gjemme den bort med en varmelist. Elvarm har varmelister du kan bruke som gulvlist rundt hele rommet eller de kan festes på eksisterende lister. Uansett blir resultatet en varmekilde som er en naturlig del av interiøret. Varmelist gir deg dessuten muligheten til å stoppe kaldras selv fra vinduer som går fra tak til gulv.

Mer informasjon
www.lviprodukter.no
www.nobo.no
www.elvarm.no
23. oktober 2008
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no