Sorter etter:
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Dårlig trådløst nett er frustrerende, men heldigvis finnes det enkle triks for å bedre dekningen i hele huset.
Øvrig
Annonsørinnhold
Øvrig Boligalarmer.no er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Med et DAB-adapter trenger du ikke bytte ut den sjarmerende FM-radioen som står på hytta.
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Med Smart-tv er det du som er kringkastingssjef, men hva er smart-tv – sånn egentlig?
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Med trådløse høyttalere kan du høre musikk på badet, kjøkkenet og verandaen – selv om musikkanlegget står i kjellerstua. Her er det du bør vite om...
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Hvilke TV-merker gjør det best i test? Svaret får du her, takket være Forbrukerrådet og 233 grundige tester fra Råd Rön.
Sikkerhet
Sikkerhet Om du blir frastjålet mobilen, kan du sørge for at bildene du tok likevel ikke er tapt for alltid. Her er guiden til hvordan du lagrer alle bildene...
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Halvparten av oss har ikke lagret innholdet på mobiltelefonen på et sikkert sted. – Mange vet ikke hvordan de gjør det, mener ekspert.
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Har du oversikt over hvordan internett-tilbudet ditt egentlig fungerer? Vi guider deg til den beste bredbåndsoppkoblingen for huset ditt.
Øvrig
Annonsørinnhold
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Det er ikke mange som kjøper vanlige stereoanlegg lenger, og for den som brukeren smarttelefonen som musikkmaskin mangler det ikke på tøffe høyttalere...
Hjemmeelektronikk
Hjemmeelektronikk Vi har testet seks fete og velutstyrte TV-er - uten å tømme lommeboka helt!
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no