Sorter etter:
Personlig økonomi
Personlig økonomi Har du svenske sedler og mynter liggende, har du en god unnskyldning for en tur over grensen snart.
Personlig økonomi
Personlig økonomi Med litt ekstra penger på kontoen kan sommeren bli en dyr fest.
Lover og regler
Lover og regler Skal du leie ut deler av boligen? Her får du en full oversikt over viktige lover og regler ved oppsigelse av leiekontrakten.
Personlig økonomi
Personlig økonomi Vi snakket med forbrukerøkonom Silje Sandmæl om hvor man bør begynne, hvor man kan spare og hvorfor det kan gå galt.
Personlig økonomi
Personlig økonomi Vi er for snille med bankene. På innskudd godtar vi lav rente. Samtidig betaler vi høy rente på lånene våre. Med Finansportalen er det enkelt å øke...
Strømpriser og avtaler
Strømpriser og avtaler Norske forbrukere betaler hvert år over en halv milliard mer til kraftleverandørene, enn hvis de hadde benyttet seg av de billigste strømavtalene....
Personlig økonomi
Personlig økonomi I følge husleietvistutvalget øker antallet tvister mellom uteleier og leietaker.
Personlig økonomi
Personlig økonomi Regjeringen vurderer nå muligheten for å gi forbrukere mulighet for skattefratrekk for håndverkstjenester ved oppussing - såkalt ROT-fradrag.
Personlig økonomi
Personlig økonomi Menn ser lysere på sine økonomiske utsikter enn kvinner, viser en ny undersøkelse. Optimismen er størst blant de yngste.
Kjøp og salg av bolig
Kjøp og salg av bolig Boligprisene for oktober viste en negativ utvikling for andre måned på rad, men det skjer uten at det finnes noen entydige faktorer som kan forklare...
Personlig økonomi
Personlig økonomi For første gang er all viktig informasjon om alle norske eiendommer tilgjengelig på ett sted på internett.
Personlig økonomi
Personlig økonomi Hvis du eier din egen bolig og er over 60 år kan du frigjøre mer penger med et seniorlån. Et seniorlån gir deg mer handlefrihet når du jobber mindre...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no