Røykvarslerens dag

1. desember er røykvarslerens dag. Det er ikke tilfeldig

Av: Sesselja Bigseth., 23. oktober 2008

I julestria er det lett og stresse. Oftere enn ellers glemmer vi gryta på komfyren.
- Vi går nå inn i en tid hvor det blir brukt mye levende lys, vi lager mer mat, og med julestria og stresset er det lett å glemme lyset på stua eller panna på komfyren. Vi oppfordrer derfor alle til å skifte batteri i røykvarsleren 1. desember, sier Linda Stuvland, informasjonsrådgiver ved Nedre Romerike brann – og redningsvesen.

- Du kan teste batteriet med testknappen på apparatet, men husk også å sjekke selve røyvarsleren. Det gjør du ved å teste den med noe som avgir røyk, sier Stuvland.

- Glem ikke at det er påbudt med røykvarsler, og det er eieren av boligen som er ansvarlig for at det finnes en røykvarsler der.

Røykvarslerdagen er en del av Aksjon boligbrann, som starter uken etter. Da vil folk fra brannvesenet gå rundt til husstandene og tilby seg å se over brannslukningsapparater, røykvarslere og svare på spørsmål man måtte ha.


23. oktober 2008 Sesselja Bigseth.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no