Sorter etter:
Sikkerhet
Vaskemaskin, oppvaskmaskin og tørketrommel er noen av de mest brannutsatte elektriske apparatene vi har i huset. Se her hvilke råd du skal følge.
Øvrig
Innbrudd i boliger øker som regel i sommermånedene, men heldigvis finnes det enkle og gode løsninger for å holde tyvene unna der du bor.
Sikkerhet
Norsk brannvernforening advarer mot uvettig bålbrenning, og ber folk respektere forbudet mot å gjøre opp ild nær skog og utmark ved feiring av Sanktha...
Sikkerhet
Forskning viser at det kan ha stor påvirkning for sikkerheten din om du sover med åpen eller lukket soveromsdør, hvis det oppstår brann i hjemmet...
Sikkerhet
Annonsørinnhold
Med 9 av 10 mulige poeng ble Verisures boligalarm kåret til «best i test» av det anerkjente svenske datamagasinet «PC för alla».
Sikkerhet
Mange produkter tilbakekalles fordi de kan være direkte farlige å bruke. Sjekk om du har noen slike tilfeller på denne oversiktlige lista.
Sikkerhet
Dugg på bilvinduene kan være alt fra plagsomt til livsfarlig. Heldigvis finnes det et triks som gir deg duggfrie vinduer på bare sekunder.
Sikkerhet
ANNONSØRINNHOLD
Ønsker du å installere en elektronisk dørlås, men er usikker på monteringen? Her er noen tips om valg av kodelås og en grundig video som viser hvordan...
Sikkerhet
Folk har mistet oversikten over hvor mange batteriladere de har i huset. Virvaret av ladere kan i verste fall skape brann, mener If.
Sikkerhet
Svindel, spam, virus og hacking via e-post rammer mange. Her lærer du hvordan du beskytter deg.
Sikkerhet
ANNONSØRINNHOLD
Stadig flere oppdager fordelene med en elektronisk dørlås: Nøkkelfri hverdag, slippe inn håndverkere, enklere for de yngste. Møt en familie som ikke...
Bad
Storleverandør tilbakekaller 75.000 baderomsvifter fra norske hjem. Sjekk om du er berørt her.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no