Annonsørinnhold
Bilde: Verisure

Boligalarm fra Verisure er kåret til best i test

Med 9 av 10 mulige poeng ble Verisures boligalarm kåret til «best i test» av det anerkjente svenske datamagasinet «PC för alla». 

«PC för alla» er Sveriges største uavhengige datamagasin og når totalt ut til en halv million lesere i måneden. I mars 2018 testet de fem av Sveriges ledende leverandører av boligalarm med vekterutrykning og mobil-app. Blant alarmselskapene som ble testet var Verisure og Sector Alarm, som begge er blant de største aktørene i boligalarmmarkedet i både Norge og Sverige.

Beregn pris på boligalarm

 

Verisure ble best i test

Vinneren av boligalarmtesten ble Verisure med 9 av 10 mulige poeng og mye positiv omtale: 

«Verisures system er det beste du kan skaffe i dag». Fremfor alt likte testpanelet mulighetene til å bygge ut systemet med smarte tilbehør som smartkontakter og vanndetektor. De likte også at alarmsystemet enkelt kunne kobles opp mot både den elektroniske dørlåsen fra Yale Doorman og varmepumpen fra Panasonic. 

Verisure-appen betegnes som «veldig smidig»: «Appens grensesnitt er rent og tydelig, og du ser raskt hvilken status systemet ditt er i. Her kan du også se informasjon om temperatur og luftfuktighet, og mye annet nyttig om du har kjøpt andre smarte tilbehør». 

Sector Alarm vurderes til å ligge litt etter Verisure på dette området: «Sammenlignet med Verisure har Sector Alarm en del å gå på når det gjelder ekstrafunksjoner og muligheter i appen». 

Få pris på alarm


Positiv til Verisure Voice

Verisures tale- og lytteenhet, Verisure Voice, fikk hyggelig omtale i alarmtesten til «PC för alla»: Det ble trukket frem at operatøren på alarmstasjonen raskt kan komme i direkte dialog med kunden dersom alarmen blir utløst: «Alarmoperatørens stemme høres tydelig i hele huset». 

Verisures magnetkontakt med sjokksensor, som «kan utløse alarmen allerede når noen begynner å bryte seg inn via en dør eller et vindu», omtales også positivt: «Det fungerte bra og kan spare deg for verdifull tid og skremme bort innbruddstyven allerede før personen har tatt seg inn i boligen». 

Testpersonene ble dessuten imponert over selve installasjonen til Verisure, og at installatøren ga dem en grundig gjennomgang av hvordan systemet fungerer. De fikk også hjelp til å installere appen på mobiltelefonen. 

Verisures betjeningspanel vurderes også positivt av testpanelet: «Betjeningspanelet lar deg enkelt sette på skallsikringen med et knappetrykk, eller å aktivere alarmen manuelt. Vi utløste alarmen et antall ganger, og tjenesten fungerte meget bra og pålitelig». 

Ønsker du pris på alarm?

Sector Alarm og Alert Alarm ble testens tapere

Etter vinneren Verisure (9), kom Gardio og Svenska Alarm med 8 poeng, mens Alert Alarm og Sector Alarm havnet nederst med 7 poeng. Sistnevnte fikk minus for at kodebrikkene brekker for lett og at «engangskostnadene lett løper i vei når man velger flere alarmkomponenter». 

Samtidig understreket også testen at Verisure-pakken «koster en god slant», men at kunden virkelig får «valuta for pengene».   

Klikk her for å lese hele alarmtesten i «PC för alla»  

 

 

 

28. februar 2019
Mer om Sikkerhet

Unngå at sankthansbålet kommer ut av kontroll

Norsk brannvernforening advarer mot uvettig bålbrenning, og ber folk respektere forbudet mot å gjøre opp ild nær skog og utmark ved feiring av Sankthans.

Derfor skal du ALLTID lukke døren før du legger deg

Forskning viser at det kan ha stor påvirkning for sikkerheten din om du sover med åpen eller lukket soveromsdør, hvis det oppstår brann i hjemmet ditt.

Advarer mot uvanlig stor vårflom

Det er tre ganger så mye snø på Sør- og Østlandet som normalt. Dette kan forårsake uvanlig store flommer til våren.

Advarer mot å lade ståhjulinger uten tilsyn

Ståhjulinger er spesielt populært blant ungdom, men en rekke branner skaper bekymringer.

ANNONSØRINNHOLD

Gjør det selv: Montere elektronisk dørlås

Ønsker du å installere en elektronisk dørlås, men er usikker på monteringen? Her er noen tips om valg av kodelås og en grundig video som viser hvordan...

ANNONSØRINNHOLD

Derfor bør du velge elektronisk dørlås

Stadig flere oppdager fordelene med en elektronisk dørlås: Nøkkelfri hverdag, slippe inn håndverkere, enklere for de yngste. Møt en familie som ikke...

VIDEO: Slik sjekker du holdbarheten på røykvarsler og brannslukker

Mange slurver med kontroll og vedlikehold av brannsikkerhetsutstyret i hjemmet. Er du en av dem?

Nå er det fare for flom i Sør-Norge

NVE advarer mot flom på oransje nivå i deler av Sør-Norge fram mot helgen. Her norske takstmennenes beste flområd

Ikke sjekk brannslukkingsapparatet innendørs

Det er viktig å snu brannslukkingsapparatet ofte. Men ta det med deg ut, ellers kan det gå riktig galt.

Så enkelt stjeler tyvene din nøkkelløse bil

Hvis den nøkkelfrie bilen din blir stjålet, kan du risikere å bli anklaget for forsikringssvindel eller å ha iscenesatt tyveri. Heldigvis kan noe så enkelt som sølvpapir forhindre tyveriet.

Slik sikrer du huset når du er bortreist

Selv om du tar ferie, gjør ikke tyvene det. Og husk strøm og vann når du reiser vekk.

Canary
Annonsørinnhold

Denne "boksen" er fremtidens vektertjeneste

Med vidvinkel-kamera, mikrofon og en livestream som viser deg alt som skjer når du ikke er hjemme, er en app og en liten, svart boks alt du trenger.

Produsent advarer mot brannfarlige varmtvannsberedere

Varmtvannsbereder-produsenten OSO Hotwater AS advarer mot at en rekke modeller kan være brannfarlige. En av modelle har vært årsaken til en dødsbrann.

Slik sikrer du vinduene mot "borebanden"

Morgan Svensen fra Sarpsborg fant en genial og billig måte å sikre vinduene "borebanden" ville trengt seg inn i. Se video av hvordan her!

Slik kan du minske faren for innbrudd i ferien

Tomme hus kan være et lett bytte for tyver i ferien, men det finnes flere ting du kan gjøre for å gjøre boligen din mindre utsatt.