Annonsørinnhold
Med ett abonnement sikrer du deg TV-kanaler på flere steder og på flere enheter.
Med ett abonnement sikrer du deg TV-kanaler på flere steder og på flere enheter. Bilde: Viasat

Slik klarer du deg med én TV-avtale for hytta, hjemmet og mobilen

Ta med deg kanalene dine hvor enn du er.

Det er lenge siden godstolen var det eneste passende stedet for å sluke TV-serier, følge sportssendinger eller for å se Gullrekka på fredagskvelden. I 2020 er hver eneste skjerm i prinsippet en TV, så lenge du på et eller annet tidspunkt er eller har vært koblet til internett.

Utfordringen for mange er at de blir bedt om å signere mer enn én TV-avtale for å få levende bilder og underholdning til hytta, i leiligheten eller huset.

Ett abonnement for alt

I tillegg kreves det av og til en egen bredbånd-avtale for å få riktig dekoder og app. Dessuten kan det være ødeleggende for husfreden dersom TV-tilbudet ikke er tilgjengelige i flere rom - for eksempel hvis det er flere store og små i familien.

Løsningen på alt dette kan være ganske så enkel: Et abonnement fra Viasat Parabol, som også inkluderer kostnadsfri tilgang til Viaplay på alle mulige skjermer.

Viasat Parabol: Se TV-pakkene

Parabol på hytta, Viaplay i leiligheten

Mer om kritikerroste Viaplay senere. Først må du vite at med Viasat får du alle kanalpakkene dine tilgjengelig for inntil fire TV-er, hvor hytta kan være en av disse.

På den måten har du alltid favorittkanalene på en TV-skjerm, enten det er hverdag eller helg. Merk deg at kvaliteten på lyd og bilde fra parabol er overlegen og perfekt for 4K-TV-er, fordi signalene kommer rett fra satellittkilden og ikke vannes ut på veien til deg.

 Viaplay har et rikt utvalg av film og serier. RIKT UTVALG: Viaplay byr på både sport, filmer og TV-serier - for barn og voksne.

 

Så over til Viaplay, Viasats strømmetjeneste! Viaplay-appen har Norges aller mest fornøyde strømmekunder, ifølge EPSI Norge. Undersøkelsen viser at 75,7 prosent av Viaplays kunder er «er spesielt fornøyd med innholdstilbud og prisen», i konkurranse med både norske og internasjonale tjenester.

Vant strømmekåring

Viaplay vant kåringen for andre år på rad, og har ambisjoner om å være best på nordisk innhold - film, serier, sport og barneinnhold.

Er du en Viasat Parabol-kunde får du en ekstra gunstig Viaplay-fordel - og den er perfekt for deg som bare ønsker én TV-avtale.

Kundetilfredshet-ViasatKilde: EPSI

For det første får du tilgang til Viaplay uten ekstra kostnad.

For det andre: Når du logger inn i Viaplay-appen som Viasat Parabol-kunde får du nemlig opp de fleste TV-kanaler du abonnerer på, ikke bare grunnpakken eller gratiskanaler. Slik kan du se fotball eller film på flere skjermer.

- Du har med deg kanalpakken din hvor enn du er i Europa. Du kan sitte i leiligheten din på Menorca og følge med på «Skal vi danse» via appen din, fordi du har Viasat på hytte eller hjemme, sier marketing manager i Viasat Norge, Endre Martinsen.

La oss si at flere i huset liker UEFA Champions League-fotball. Dette er ikke noe problem da det er tilgjengelig både via dekoder og app, for minst tre ulike skjermer - enten hjemme eller borte. 

- Den tilgjengeligheten og fleksibiliteten får du ikke på alle andre strømmetjenester.

Se på via Xbox og Apple TV

Per i dag finnes Viaplay-appen på de aller fleste nye TV-er og spillkonsoller - pluss tradisjonelle Apple TV og Chromecast. Slik sett finnes det knapt en skjerm som ikke kan streame Viaplay (husk at det er mulig å streame på to enheter på samme tid, på toppen av dekoderbruk).

Som Viaplay-bruker har du muligheten til å laste ned utvalgt innhold, slik at du også kan gjøre buss-, tog- eller flyturer kortere og morsommere, ved hjelp av god underholdning for hele familien.

Det ble nylig kjent at Viasat-eier Nent overtar Premier League-rettighetene fra 2022, men allerede nå vises blant annet Champions League, Bundesliga og flere håndballmesterskap på Viasat og Viaplay. På toppen av det ble det kjent i fjor at Viasat og Viaplay er stedet for langrenn, ski og hopp de neste fem årene. Og da er ikke skøyter, ishockey, Formel 1, golf eller NFL engang nevnt.

Stor dramasuksess

Også når det gjelder klassisk TV-innhold er det aller meste tilgjengelig via appen. Glem for eksempel ikke «Wisting», Viaplays største dramasuksess noensinne.

– Viaplay har to områder som definerer oss: Innhold og brukeropplevelse. Vi skal investere i de beste prosjektene samtidig som vi skal være framoverlente og kreative teknologisk, sa head of Viaplay i Norge, Børge Nielsen, etter EPSI-kåringen.

Også i tester hos DinsideOnline.no og Tek.no kommer Viaplay meget godt ut når strømmetjenester sammenliknes. Noen undrer seg kanskje om det er vanskelig å få Viasat Parabol til å fungere, hvis man ikke er spesielt teknisk.

Fri installasjon

Det er heller ikke slik at du hos Viasat Parabol får en «stor tallerken» som dominerer huset eller hytta.

- Vi kan hjelpe til, det er fri installasjon. Hvis du installerer selv får du seks måneder gratis, installerer vi for deg får du tre måneder gratis, sier Martinsen.

Viasat Parabol: Se TV-pakkene

20. mars 2020
Mer om Øvrig

Geniale triks: Slik får du bilen trygt gjennom vinteren

Is på vinduene, frosne dører og en bil som ikke vil starte… Frost og snø fører ofte til problemer på bilen, men heldigvis er det mange måter å gjøre det lettere å komme gjennom vintersesongen - både for deg og bilen din. Vi har lagd den ultimate guiden til geniale bil-triks til vintersesongen. 

Slik unngår du innbrudd i jula

Jul og nyttår topper listen over innbruddstyvenes travleste periode, og hver år blir de mer spekulerte. Det setter huseierne på prøve. Få tre gode tips...

3 geniale triks som effektivt løser frostproblemene på bilen din

Frost fører ofte til problemer med bilen. Prøv en av disse tre effektive triksene for å gjøre det enklerer å komme gjennom den kalde tiden med bil.

Slik unngår du vinterens forkjølelse og influensa

Årets influensasesong er i gang. Her er ekspertenes tips til hvordan du kan minimere smittefaren.

Derfor skal du skifte til vinterdekk nå

Lørdag er siste frist for å skifte vinterdekk - snøen er på vei

9 smarte tips til å spare penger i hverdagen

Mangler du overblikk på hva du bruker pengene dine på? Vil du bli flinkere til å spare? Eller kanskje du bare vil ha mer penger du kan bruke på moro?...

10 ting du IKKE visste om reinsdyr

Reinsdyrkjøtt er bærekraftig. Rudolf er en jente og det er kun én folkegruppe som får lov til å drive med reindrift. Vi har samlet 10 fakta om reinsdyr du garantert ikke visste.

Venter hundrevis av pipebranner i vinter

Hvert år rykker brannvesenet ut til over tusen pipebranner i Norge, og høysesongen nærmer seg.

Slik gjør du bilen høstklar

En ny sesong er over oss og det betyr regn, vind og glatte veier. Med ekspertenes fire tips sikrer du at bilen din har de optimale forholdene for å...

Derfor skal du huske å snu brannslokkeren

Dersom pulveret inne i apparatet klumper og forsteiner seg, kan du risikere å sitte med en brannslokker som ikke virker eller fungerer dårlig ved brann. 

Kakerlakker på fremmarsj – slik holder du de ute

Kakkerlakker har blitt et økende problem i Norge de siste årene. Se her hvorfor og hvordan du blir kvitt de mobile insektene som sprer seg raskt.

15 unike overnattinger i naturen

Bo i et svevende telt i tretoppene, sov under stjernene i et fyrtårn eller lei din egen øy. I Sverige finner du flust av ulike overnattingssteder, ute...

5 smarte tips for å forhindre innbrudd i sommerferien

Innbrudd i boliger øker som regel i sommermånedene, men heldigvis finnes det enkle og gode løsninger for å holde tyvene unna der du bor.

Møll i klær og møbler – Slik blir du kvitt dem

Møll i boligen er en pest, men heldigvis kan insektene og larvene bekjempes. Her er 7 effektive måter å forebygge og bli kvitt dem. Redd klær og møbler...

Annonsørinnhold

Få en kanonpris på årets ferie

I fjor gjorde 180.000 kunder et kupp på billig overnatting i herlige omgivelser. Nå er det din tur.