Sorter etter:
Interiør
Med riktig solskjerming får hjemmet ditt bedre inneklima, lavere strømutgifter og mindre slitasje fra solstråler på gulv og møbler.
SmartHome
Digitale bilderammer er ikke bare reservert for familiebilder og blinkskudd fra ferien, nå kan du også få noen av verdens vakreste kunstverk opp på...
Øvrig
Annonsørinnhold
Ingen grunn til å måtte fryse for å spare på strømmen. Tibbers app sparer strøm for deg, uten at du merker det.
Gadgets
Det er ikke alltid lett å få WiFi´en til å dekke hele huset – verre er det med å få forbindelse ut i drivhuset eller til hengekøyen. Vi har testet...
Energi
Annonsørinnhold
Har du lyst på en enklere og mer behagelig hverdag for hele familien? Da gjelder det å kombinere et lekkert og tidløst design med full fjernstyring...
SmartHome
Blir denne smartdusjen en realitet kan du styre den med mobilen eller stemmen.
SmartHome
Et smarthjem gjør hverdagen langt enklere. Men passer du ikke på, kan hjemmet ditt bli et enkelt bytte for de moderne tyvene.
Kjøkkenmaskiner
Vi bruker apper og elektroniske maskiner daglig. Hvorfor ikke la appene gjøre jobben på kjøkkenet også? Her er 5 smarte kjøkkenmaskiner som gjør...
Energisparing
Det blir stadig mer fokus på grønn energi. Her er årets smarteste oppfinnelse: Bioo, en solcelledrevet potteskjuler som lader telefonen din.
Smarthus og passivhus
Vi har testet to teknikk-julegaver som gjør huset ditt enda smartere: De nye Play:5-høyttalerne fra Sonos samt en wifi-værstasjon fra Netatmo. 
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no