Vinn flott grill fra Landmann

Øvrig

Meld deg på Vi i villas fabelaktige nyhetsbrev, og vær med i trekningen av en splitter ny gassgrill fra Landmann!

Bilde: Landmann

Vi i villa er Norges største magasin og nettside for hus og hage, med masse praktisk og nyttig lesestoff. Og vi har - i all ydmykhet - et veldig bra nyhetsbrev.

Vi vil gjerne dele dette nyhetsbrevet med enda flere lesere, så nå lodder vi ut en flott  Landemann Miton PTS 3.1 gassgrill til en av våre nye abonnenter.

Dette er en eksklusiv gassgrill i høy kvalitet som gir mange års grillglede, og som kommer med mange smarte funksjoner, blant annet;

 • Rist i støpejern for jevn varme

 • Easy cleaning-system

 • Lett tilgjengelig fettoppsamler

 • Sidebrenner for laging av sideretter

 • Emaljert grillskål, ekstra sterk emalje

 • Elektronisk batteritenning

  Les også:

  De beste rengjøringstriksene til stekeovnen

  Det kan være tøft å få stekeovnen skikkelig ren, men med disse smarte triksene får du ovnen ren på kort tid.

 • Termometer på lokket

Verdi på grillen er 4999 kroner, men du kan altså få en helt gratis (tilsendt hjem), bare ved å melde deg på vårt nyhetsbrev! Vinneren kåres i uke 23 og kontaktes på mail.  

 

Les mer om grillen du kan vinne her!

 

Utvalgte saker og eksklusive tilbud

Viivilla.nos nyhetsbrev er gratis og helt uforpliktende, og gir deg nyheter, praktiske artikler om hus og hjem samt eksklusive tilbud og rabatter fra våre samarbeidspartnere. Sjansene er store for at du finner nyttig stoff her! Men hvis du av en eller annen grunn vil avslutte abonnementet, er det enkelt å melde seg av.      

Her er noen av temaene du vil bli oppdatert på i vårt nyhetsbrev:

Hage:

(Foto: Getty Images)

Hage er vår mest populære kategori, og det er kanskje ikke så rart. For vi nordmenn elsker jo hagene våre! Her skriver vi om plen og planter, går i dybden på folkekjære vekster som epletrær, hjelper deg med riktige grep i de forskjellige sesongene og mye mer.

 

Les også:

Få bedre rente med et klikk

Vi er for snille med bankene. På innskudd godtar vi lav rente. Samtidig betaler vi høy rente på lånene våre. Med Finansportalen er det enkelt å øke...

Trapp:

(Foto: iStock) 

Trapp er et annet område både vi leserne våre er opptatt av. Tenker du å pusse opp en trapp? Eller bygge en ny? Lurer du på hva et ”stusstrinn” er, eller vil du bare imponere naboen med å vite hva slags formel en trapp bør bygges etter? Du får alt dette og mye mer i vårt nyhetsbrev.

Meld deg på Vi i villas nyhetsbrev her!

 

Rengjøring:

(Foto: iStock)

De fleste diskusjoner om vasking skjer i hjemmet. Og nettopp når gubben forklarer hvorfor han ikke skal vaske kjøkkenbenkenken, da er det godt å kunne slå i bordet med litt ekspertise. Hos oss får du tips til hvordan du best rengjør stekeovnen, hvordan du fjerner kalk fra vannkraner, hvorfor du aldri bør gå inn med utesko og mye mer.

 

Bygging og oppussing:

(Getty images) 

Å bygge og pusse opp hus er blant de største investeringene vi gjør, så dette er et godt dekket tema. På våre byggesider finner du svar på det meste du måtte lure på, det være seg hvilke forskrifter du må forholde deg til, hvilke EL-krav som stilles til boligen din og når du bør male huset, bare for å nevne noe.

 

Kjæledyr

(Foto: Anicura)

Les også:

11 hunderaser som ikke røyter

Er du ute etter en hunderase som ikke røyter så mye? Vi har samlet 11 forskjellige hunder som er kjent for å røyte lite.

Vår raskest voksende kategori er om kjæledyr. Og dyrene har stor innvirkning på hjemmene våre, så det kan jo være kjekt å vite hva det vil koste deg å eie en hund eller katt. Eller hvilke hunderaser som bjeffer lite? Eller hvordan du fjerner hunde- og kattehår? Dette får vite mer om i vårt nyhetsbrev.

 

Hjemmets små og store detaljer:

(Pixabay/Montasje) 

Men det skjer jo så mangt innenfor husets fire vegger. Hvem har vel ikke støvsugd en edderkopp og spurt seg selv ”hva skjer med edderkoppen nå?” Eller ”hvor lenge kan pastaen stå på benken før den blir dårlig?” Eller ”hva skjer hvis jeg putter en sitron i oppvaskmaskinen?”

Livet – og hjemmet – er fullt av små oppgaver og hendelser, og i vårt nyhetsbrev får du nyttige og kule tips du og folk rundt deg kan ha glede av.

 

Konkurranser og eksklusive tilbud

Som abonnenent får du også eksklusive tilbud og mulighet til å delta i spennede konkurranser med store premier. Tilbudene kan variere fra alt fra rabatter, møbler, DAB-radioer, innbruddsalarmer og mye mer, og du står selvfølgelig fritt til å velge hva du vil slå til på.

 

Så hva venter du på? Meld deg på nyhetsbrevet i dag!

Dette er bare noen få eksempler på temaer og artikler på Viivilla.no, som vi gjerne vil berike innboksen din med. Som abonnent vil du motta tre redaksjonelle nyhetsbrev i uka, med nytt og interessant stoff hver gang.

Du velger selvfølgelig helt selv hva du vil lese om, eller når du vil avslutte abonnementet. Men prøv oss i dag – og vi er ganske sikre på at du ikke vil bli skuffet.

16. mai 2018
Mer om Øvrig
Annonsørinnhold

Få en kanonpris på årets ferie

Øvrig I fjor gjorde 180.000 kunder et kupp på billig overnatting i herlige omgivelser. Nå er det din tur.

Disse ekle bakteriene visste du ikke at nye klær inneholdt

Øvrig Visste du at nye klær kan være skitne? Så skitne at det er mer sikkert å handle i bruktbutikken.

Lur deg selv til å sovne på under 60 sekunder

Øvrig Hvem har vel ikke drømt om å kunne et triks for å få sove? Farvel til søvnløse netter og lange timer med uutholdelige tanker om alt og ingenting. Her...

Vi søker deg som pusser opp

Øvrig Pusser du opp hjemme eller bygger du nytt? Da er vi på jakt etter deg.

Hvorfor du ALDRI må bruke Q-tips i øret

Øvrig Fjerner du ørevoks fordi du synes det er ekkelt? Ikke etter å ha sett denne videoen..

Slik pakker du bilen perfekt til ferien

Øvrig Å få plass til alt i bilen når familien skal på ferie er et potensielt helvete. Vi gir deg ti tips til hvordan dere både får plass i bilen OG en god...

Ikea viser hvor lett det er å fikse kjærlighetsproblemer

Øvrig Hvem sa at kjærligheten egentlig trengte å være så vanskelig?