Annonsørinnhold

Supplier Page container

Supplier Page container
Supplier Page container
Adresse:
Telefon:
Hjemmeside:
E-post:
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

 • Green Room er vår serie med unikt konstruerte drivhus med sterke profiler og glass som festes med aluminiumslister. Disse drivhusene tåler det skandinaviske været. Den stabile konstruksjonen gjør, vi kan gi 5-års stormgaranti.
 • Vi har levert TV-underholdning til det norske folk i 30 år. Med abonnement fra Viasat Parabol får du stabile TV-signaler i beste kvalitet, hvor enn du befinner deg i hele Norge.
 • Med boligalarm koblet til Verisures døgnåpne alarmsentral, er det alltid noen som kan aksjonere dersom noe skulle skje hjemme hos deg. Uansett, om du er hjemme eller bortreist.
 • Høsten kommer med stormskritt. Dagene blir kortere samtidig som temperaturen synker ute. Nå gir vi deg 20% rabatt på våre lekre, testvinnende panelovner og tilhørende Clip On Glass.
 • Sortimentet vårt med batteridrevne hagemaskiner fra STIHL er snilt mot naturen ved at de har null utslipp, snill mot naboene dine på grunn av det lave støynivået – og snill mot deg selv med den ergonomiske designen og lave...
 • Med åtte elektroniske dørlåser av typen Yale Doorman er Villa Sval i Bergen et tydelig eksempel på at adgang, lås og sikkerhet kan gjøres enkelt i et stort hus.
 • Med innbruddssikrede vinduer og dører fra Skanva gjør du det vanskelig for tyven å gjøre innbrudd.
 • På Skanva.no selger de kvalitetsvinduer og dører, direkte fra egen fabrikk, og du sparer dyre mellomledd
 • Elektronisk dørlås gir deg høyere sikkerhet hjemme og en enklere hverdag. Du velger selv hvordan du vil låse opp: Med kode, brikke, fjernkontroll eller en app.
 • Grunnmurplaten Terra by Steni holder grunnmuren din tørr, den reduserer frostsprengning, bedrer isolasjonsevnen og reduserer mulighetene for soppdannelse. Dessuten er den enkel å montere og gir grunnmuren et pent utseende.
 • Sett personlig preg på badet med Smedbos stilrene baderomstilbehør. OUTLINE sminkespeil «PMMA» på svingbar arm i polert krom. Dual Light. Med LED-teknologi. Touchkontroll. Veggmontering. 5 ganger förstørrelse. IP21, TÜV-godkjen...
 • GTA 26, Stihls nye batteridrevet grensag. Godt egnet til beskjæring av trær og busker, oppkutting av hageavfall og bearbeiding av tre. GTA 26 har høy skjæreeffekt og mye kraft, samt betjeningshåndtak med optimal ergonomi.
 • Nye varianter av komplette hagestuer som vi har lagt merke til at er populære blant våre kunder. Et saltak uten takutspring, som gir hagestuen et mer moderne preg. Våre veggtilsluttede hagestuer kan alltid fås tilpasset med...
 • Nå kan du få et helt eget Yale Boligsikringsanlegg. Skru av og på alarmen med Yale Doorman. Bli varslet om innbrudd eller brann rett på mobilen, alt uten månedlige kostnader.
 • Med TV-underholdning fra Viasat er du dekket uansett hva du vil se og hvor du vil se det. Vi har de beste sportsrettighetene, en mengde film- og seriesjangre, og selvsagt alle TV-kanalene du må ha - og flere til.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no